Az unió a körmére néz a szállásfoglalási és utazási portáloknak 

Az Európai Bizottság és a fogyasztóvédelmi hatóságok határozottabb és hatékonyabb fellépés mellett kötelezték el magukat a félrevezető utazási és szállásfoglalási szolgáltatást nyújtó weboldalak ellen.
Muszlimbarát szállásfoglaló oldal indult

Muszlimbarát szállásfoglaló oldal indult 

Évről évre egyre több muszlim utazik külföldre, a vallásos utazók azonban nem mindig vagy sokszor nehezen találnak maguknak olyan szállást, amely kielégíti speciális igényeiket. Ezt az űrt tölti be egy új, kimondottan muszlim utazók számára elindított szállásfoglaló weboldal.
Három új menedzser a magyar szállásfoglaló portálnál

Három új menedzser a magyar szállásfoglaló portálnál 

A Szallas.hu-nál a tavalyi év végéhez kapcsolódó portfólióbővítés az értékesítést támogató feladatok gyarapodását is jelentette, ezért a portál három új szakemberrel bővítette marketingcsapatát.

Márciustól már 5 kontinensre utaztat a magyar szállásközvetítő 

66 százalékos növekedéssel 1,34 milliárdos árbevételt ért el 2014-ben a Szallas.hu Csoport. A cég által kínált szálláshelyek száma – egy nemrégiben kötött stratégiai megállapodásnak köszönhetően – átlépte a 100 ezres számot, az oldalon idén már 5 kontinensre foglalható szállás magyar nyelven. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!