Újra összegyűltek a Gundel-leszármazottak

Újra összegyűltek a Gundel-leszármazottak 

Három év szünet után idén ismét megrendezték a Gundel-leszármazottak találkozóját - tájékoztatta lapunkat az Eventrend Group.
Aranykulcsosok, ha összejönnek

Aranykulcsosok, ha összejönnek 

Néha tiszta szerencse, ha az ember elhagyja az autója forgalmi engedélyét. Így, kocsi nélkül,  nyugodt szívvel koccinthattam a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének szokásos évköszöntő partiján az ott megjelentekkel.
Mikulás-világtalálkozót tartanak Izraelben

Mikulás-világtalálkozót tartanak Izraelben 

Izraelben négynapos Mikulás-világtalálkozó kezdődött 55 Mikulás-jelmezes vendég jeruzsálemi felvonulásával.
Turisztikai vállalkozói találkozó volt Kisújszálláson

Turisztikai vállalkozói találkozó volt Kisújszálláson 

Június 14-én tartották első szakmai találkozójukat az idén 300 éves újratelepülését ünneplő Kisújszállás turisztikai vállalkozói. 
Találkoztak az európai Best Western tulajdonosok

Találkoztak az európai Best Western tulajdonosok 

A Best Western Hotels Central Europe GmbH éves konferenciájának alkalmából június elején mintegy 300 szállodatulajdonos találkozójára került sor Hannoverben.

Köztársasági elnök dömping a Balatonnál 

A balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superior fennállása óta legnagyobb kihívásának tett eleget 2015.október 7. és 9. között, amikor a Köztársasági Elnökök balatonfüredi Találkozója alkalmából Áder János – magyar -, Miloš Zeman – cseh - , Andrej Kiska – szlovák, Andrzej Duda – lengyel - , valamint a horvát köztársasági elnököt, Kolinda Grabar – Kitarović-t fogadhatta.

Budapest ad otthont a világ legnagyobb Smart-találkozójának 

Augusztus 28. és 29. között rendezik meg a Smart Times nemzetközi személyautó-találkozót. Idén 15. alkalommal Budapesten tartják az eseményt, melynek célja a Smart-közösség összekovácsolása és kapcsolatok kiépítése a világ minden tájáról érkező Smart-rajongókkal.

Meghívó a HSM Szakmai Baráti Kör 29. találkozójára 

Találkozót rendez a Hospitality Sales & Marketing Szakmai Baráti Kör június 3-án, Budapesten. 

NDK-s magyaroknak szerveznek találkozót a Balatonnál 

VII. Országos Találkozóját rendezi meg az NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesülete 2014. május 23-25. között Balatonfüreden, a Hotel Annabellában.

Itt a Marriott Hotels új rendezvényes honlapja 

A Marriott Hotels bemutatta új, rendezvényajánlatokat tartalmazó honlapjának beta verzióját, amely a Meetings Imagined névre hallgat. 

Aranykulcsosok a zene bűvöletében 

Márciusi találkozójuk különlegesnek ígérkezett a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesület tagjainak: először a nemrégiben átadott Zeneakadémiára látogattak el, majd március 12-i, szerda esti találkozójukat a Danubius Hotel Astoria bárjában fejezték be.

Bemutatkozás a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóján 

A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) június 29-30-án immár kilencedik alkalommal rendezte meg a Magyar Polgármesterek Világtalálkozóját, melyre a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában került sor.

Mini Világtalálkozót tartanak Balatonfüreden 

Idén Balatonfüreden rendezik meg a Mini Világtalálkozót május 24-28. között: az eseményre az előzetes regisztrációk alapján 1500-2000 brit kisautó várható.

Gárdonyban találkoznak a Tourinformok 

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében évente kétszer kerül megrendezésre az országos Tourinform találkozó a 142 Tourinform iroda vezetője részére. A májusban, Budapesten megrendezett esemény után, november 14-én Gárdonyban találkoznak a szakemberek, hogy naprakész információkat szerezzenek a turizmus jelenlegi helyzetéről, és megoszthassák egymással szakmai tapasztalataikat. Mivel a rendezvény hosszú idő után ismét kétnaposra bővül, így a résztvevőknek november 15-én egy szakmai tanulmányút keretében lehetőségük nyílik felfedezni a térség turisztikai kínálatát is.

Találkoztak a Tourinformok vezetői 

A Magyar Turizmus Zrt. szervezésében évente kétszer kerül megrendezésre az országos Tourinform találkozó a 143 Tourinform iroda vezetője részére. Idén tavasszal rendhagyó módon olyan konferenciára került sor, amelyen a helyi turizmus szereplői és a döntéshozók, tehát az irodák fenntartói együtt voltak jelen. Május 11-én, Budapesten a VAM Design Centerben találkoztak a Tourinform irodák, illetve a fenntartók vezetői. Az eseményen a résztvevők naprakész információkat szerezhettek a turizmus jelenlegi helyzetéről, és lehetőségük nyílt szakmai tapasztalataikat megosztani egymással.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!