Továbbra is Kovács László az MVI elnöke

Továbbra is Kovács László az MVI elnöke 

Tisztújító Közgyűlést tartott május 16-án a Magyar Vendéglátók Ipartestületének tagsága. Egyhangúlag elfogadták a 2021. évi elnöki és pénzügyi beszámolót, ismertették a 2022. évi költségvetési és cselekvési tervet, valamint megválasztották az MVI elnökségét, Képviselő testületét és Felügyelő Bizottságát, valamint Etikai Bizottságát - tájékoztatta lapunkat az MVI.
Valami régi, valami új, de mindenképpen zöld…

Valami régi, valami új, de mindenképpen zöld… 

Ez is lehetne az új mottója a Magyar Kastélyszállodák és Történelmi Épületek Szövetségének, amely 2021. október 18-án a tatai Kristály Imperial Hotelben tartotta tisztújító közgyűlését - tájékoztatta lapunkat a szövetség.

Fontos nemzetközi rendezvényt nyert el Budapest 

Magyarország ad otthont az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) tisztújító közgyűlésének - tájékoztatta a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) csütörtökön az MTI-t.

Teltházas gálavacsora, rekord közgyűlési részvétel várható 

A Hotel Parlamentben ülésezett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Ügyvezetése, ahol áttekintették a Danubius Hotel Héliában november 21-én kezdődő kétnapos, tisztújító jubileumi közgyűlés előkészületeit. A közgyűlésre regisztrált tagok száma rekordot ért el, míg a tisztújítást követő gálavacsora több mint 300 fővel teltházas, így arra lezárult a regisztrációs lehetőség.

MUISZ tisztújító közgyűlés december 12-én 

A MUISZ december 12-én 14:00 órai kezdettel tartja tisztújító közgyűlését a Danubius Hotel Flamencóban - közölte hétfőn a szövetség.

Tisztújítás az MNGSZ-nél 

Idén ünnepli a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség 50. jubileumát. Tisztújító közgyűlésén kiderült, a fiatalokat helyezik majd a középpontba a következő években.
Tisztújítás a Magyar TDM Szövetségben

Tisztújítás a Magyar TDM Szövetségben 

2018. február 28-án tartotta Tisztújító közgyűlését a Magyar TDM Szövetség, amit a 3 éves elnökségi mandátum lejárta indokolt. Az új elnökség megválasztása mellett az alapszabály egy pontban történő módosításáról is szavaztak a jelen lévők: mostantól három helyett öt évre szól a megbízás - közölte szerdán a TDM Szövetség.

Új titkár, új cím a Turisztikai Tanácsadók Szövetségénél 

Tisztújító közgyűlést tartott az 1995-ben alakult Turisztikai Tanácsadók Szövetsége, amely új titkárt választott és új címen található meg.

A MUISZ 2016-ra megkerülhetetlen tényezővé vált 

„Jó úton haladunk, de tisztában vagyunk azzal, hogy még van hova fejlődnünk” — nyitotta meg a MUISZ tisztújító közgyűlését dr. Erdei Bálint, a szövetség elnöke, akit ismét megválasztottak a MUISZ élére.
Tisztújító közgyűlésre készül a Magyar Utazási Irodák Szövetsége

Tisztújító közgyűlésre készül a Magyar Utazási Irodák Szövetsége 

A MUISZ 2016. december 12-én 14:00 órai kezdettel tisztújító közgyűlést tart a Budapest Danubius Health Spa Resort Margitsziget szállodában.

Alakuló elnökségi ülést tartott a MUISZ 

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége 2014. december 8-i tisztújító közgyűlését követően az új elnökség dr. Erdei Bálint vezetésével január 26-án tartotta meg első, alakuló ülését a The Three Corners Hotel Bristol-ban.

Tisztújító közgyűlés a TDM Szövetségnél 

A közgyűlést 2015. január 27-én tartja meg a Magyar TDM Szövetség.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!