Elindult az ETI második egyiptomi charterlánca

Elindult az ETI második egyiptomi charterlánca 

A tervek szerint október közepéig közlekedik az ETI második, csütörtöki egyiptomi charterlánca.

ETI-újdonság: indul a második Hurghada-charter Budapestről 

Július 28-án, csütörtökön rajtol a fővárosból a cég új egyiptomi járata.
ETI: jelentős erősödés és új úti célok két évvel a piacra lépés után

ETI: jelentős erősödés és új úti célok két évvel a piacra lépés után 

A hazánkban 2014 tavasza óta tevékenykedő osztrák utazásszervező Express Travel International (ETI) két év alatt jelentősen erősítette piaci pozícióit Magyarországon az Egyiptomba irányuló kiutaztatásban. A jelenleg Budapestről közlekedő két egyiptomi charterjárat egyike az övék: egyedül töltik, társbérlők nélkül. Közvetlen charterrel elérhető a két másik ismert egyiptomi üdülőhely is az ETI-vel: Sharm el Sheikh pozsonyi, míg Marsa Alam bécsi indulással. Ezen kívül a paletta egy sor új desztinációval bővült.
ETI – Marsa Alam, közvetlen járattal Bécsből

ETI – Marsa Alam, közvetlen járattal Bécsből 

Az ETI bécsi charterjáratával újra közvetlenül elérhető a még egzotikusnak számító Marsa Alam. A július elejétől, szombatonként közlekedő járatot a Fly Niki üzemelteti.
ETI – Sharm el Sheikh újra charterrel, Pozsonyból

ETI – Sharm el Sheikh újra charterrel, Pozsonyból 

A népszerű vörös-tengeri üdülő július 3-től újra charterjárattal érhető el a „szomszédból”.

Grillpartival nyitotta meg a szezont az ETI 

Szezonnyitó grillpartit szervezett június 24-én az Express Travel International Tahitótfaluban, a Bodor Majorban. 

ETI: elrajtolt a cég első közvetlen hurghadai járata 

Június 11-ig még pozsonyi érintéssel közlekedett az ETI (Express Travel International) saját chartergépe, de június 19-én az első, immár közvetlenül Hurghadára közlekedő járata szállt fel Budapestről 180 utassal a fedélzetén, a Fly Egypt „gondozásában”. 

Itt a teljes nyári chartermenetrend 

Véget ért a tanév és indul a nyári utazási főszezon, ennek apropóján megnéztük, hová repülnek az idén nyáron charterjáratok Magyarországról.
Egyiptomban az ETI-vel: Beyoncé, mélykék tenger, élő akvárium

Egyiptomban az ETI-vel: Beyoncé, mélykék tenger, élő akvárium 

Nemrég érkezett haza Egyiptomból a cég saját budapesti charterjáratával az a harminc viszonteladó kolléga, aki az ETI idei egyhetes tanulmányútján vett részt. Hazatérve egytől egyig megerősítették: az úti cél csodálatos, nyugalom van, és a szokásosnál is jobban odafigyelnek az utasokra. 

Elindult a nyári szezon első charterjárata Budapestről 

Az egyiptomi Hurghadára repült az idei szezon első nyaralójárata Magyarországról. A charter repülőgép május hetedikén, szombaton indult Budapestről. A járatot az Express Travel International (ETI) bérelte a Fly Egypt légitársaságtól.

ETI: május elején indul az első egyiptomi charterjárat 

A magyar utazóközönség a globális bizonytalanság miatt a telet és a tavaszt charterjáratok nélkül volt kénytelen elviselni, májusban viszont várhatóan több üdülőjárat is elindul végre, az elsők között az ETI egyiptomi chartere.

Hol fognak idén nyaralni a magyarok? 

Több médium is lehozta annak a nem reprezentatív felmérésnek az eredményét, mely szerint idén Törökországnak le kell mondania a magyar utasokról, mi több, honfitársaink Egyiptomot, Tunéziát és Görögországot sem fogják választani a nyári szezonban. A kutatás legfőbb állításainak közlésén túl megkérdeztünk néhány hazai utazásszervezőt, akik szerint a kép ennél jóval árnyaltabb.

Szamos-bonbont készítettek a Turizmus Trend partnerei 

Ha nőnap, akkor csoki – ez a gondolat vezérelte a Turizmus Trend / Vendég & Hotel csapatát, amikor női partnerei számára egy igazán édes programot szervezett röviddel a jeles nap után.

Brian May-jel koncertezik Andreas Hámorszky 

Az Express Travel International (ETI) korábbi magyarországi ügyvezetője az utóbbi időben zenei karrierjére koncentrál, és úgy tűnik, bejött a váltás: nem más, mint Brian May és Kerry Ellis előtt fognak ugyanis fellépni a Budapest Kongresszusi Központban március 11-én és 12-én.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!