A hölgyek a Szamos Csokoládé Iskolájában közösen készítettek kézműves csokoládét, a kötetlen program és az isteni marcipános bonbonok pedig megadták a nagyszerű alaphangulatot.
A programon a Csokoládé Iskola háziasszonyának köszöntőjét és a csokoládémester, Haraszti Andor bemutatását követően a résztvevők megismerkedhettek a műhellyel, az eszközökkel és a bonbonkészítés praktikáival, majd következett a lényeg: a kézműves bonbonok készítése. A jelenlévők csokoládét temperáltak, bonbont öntöttek, marcipános krémet készítettek és töltöttek, és persze folyamatosan kóstolgattak, a közel kétórás program végén pedig az elkészített bonbonokat díszdobozban haza is vihette mindenki.
Az eseményen a B2Sky, az Express Travel International (ETI), a Tensi Aviation, a német turisztikai hivatal (DZT) és a Continental Hotel Budapest munkatársai vettek részt, a Turizmus Trend csapatát a fotókért is felelős Kvacsek Csilla key account manager, valamint Berende Alexa online szerkesztő képviselte.
Kattintson a képre a galériáért!
Forrás: Turizmus Online