Szamos-bonbont készítettek a Turizmus Trend partnerei

Ha nőnap, akkor csoki – ez a gondolat vezérelte a Turizmus Trend / Vendég & Hotel csapatát, amikor női partnerei számára egy igazán édes programot szervezett röviddel a jeles nap után.

A hölgyek a Szamos Csokoládé Iskolájában közösen készítettek kézműves csokoládét, a kötetlen program és az isteni marcipános bonbonok pedig megadták a nagyszerű alaphangulatot.

A programon a Csokoládé Iskola háziasszonyának köszöntőjét és a csokoládémester, Haraszti Andor bemutatását követően a résztvevők megismerkedhettek a műhellyel, az eszközökkel és a bonbonkészítés praktikáival, majd következett a lényeg: a kézműves bonbonok készítése. A jelenlévők csokoládét temperáltak, bonbont öntöttek, marcipános krémet készítettek és töltöttek, és persze folyamatosan kóstolgattak, a közel kétórás program végén pedig az elkészített bonbonokat díszdobozban haza is vihette mindenki.

Az eseményen a B2Sky, az Express Travel International (ETI), a Tensi Aviation, a német turisztikai hivatal (DZT) és a Continental Hotel Budapest munkatársai vettek részt, a Turizmus Trend csapatát a fotókért is felelős Kvacsek Csilla key account manager, valamint Berende Alexa online szerkesztő képviselte.

Kattintson a képre a galériáért!


Hatszáz nevezést vártak, végül ötszáztízen indultak a Kék Szalagon - idén nem lesz csúcsdöntés

Hatszáz nevezést vártak, végül ötszáztízen indultak a Kék Szalagon - idén nem lesz csúcsdöntés 

FRISSÍTVE A rohanógépek elől vágtattak délidőben, a tavalyi győztes Fifty-Fifty azonban jóval az élmezőny mögött haladt. Időközben azonban változott a helyzet - alaposan beleszólt a verseny alakulásába az időjárás. És igencsak váratlan végeredmény született!
Ne induljon szombaton Balaton-átúszásra!

Ne induljon szombaton Balaton-átúszásra! 

A szervezők ugyanis a szombatra szervezett programot a következő napra, július 21--re, vasárnapra tették át.
Bor és jazz a debreceni Nagyerdőben

Bor és jazz a debreceni Nagyerdőben 

Idén augusztus 8-11. között várják a borbarátokat és jazzkedvelőket a Nagyerdőre, ahol a Békás-tó partján a fesztivált a zöld természet ölén rendezik. Világsztár is érkezik a rendezvényre.
Így változott a Balaton az elmúlt háromszáz év alatt

Így változott a Balaton az elmúlt háromszáz év alatt 

Többszáz éves katonai térképek és a legfrissebb műholdfotók rajzolják ki, mit tettünk a Balatonnal 300 év alatt.
Speciális intézkedésekkel óvják a denevéreket a veszprémi várnegyedben

Speciális intézkedésekkel óvják a denevéreket a veszprémi várnegyedben 

Mintegy 200 denevér tölti a nyári hónapokat a veszprémi Érseki Palota padlásterében.
Ötven kékvillogós járműcsoda költözik szombaton az Aeroparkba

Ötven kékvillogós járműcsoda költözik szombaton az Aeroparkba 

A járműbemutatók mellett számtalan interaktív eseménnyel és toborzóponttal készülnek a szervezők.
Most még láthatók a kiállítás nagyszabású tájképei

Most még láthatók a kiállítás nagyszabású tájképei 

Finisszázzsal búcsúzik az MBH Bank gyűjteményes kiállítása a debreceni MODEM-ben.
Idén nagyot szól majd a Campus

Idén nagyot szól majd a Campus 

Sztárok minden mennyiségben, erőteljes üzenetek és izgalmas helyszínek... Erre számíthatunk idén a Campus Fesztiválon!
Szeptemberben is felkerekedhet a Szent György-hegyre

Szeptemberben is felkerekedhet a Szent György-hegyre 

Akkor tartják majd a Szent György-hegy hajnalig program kistestvérét, a Szent György-hegy matiné borral bélelt rendezvényt.
Csütörtök reggel látványos rajttal indul a Kék Szalag

Csütörtök reggel látványos rajttal indul a Kék Szalag 

Ígérték a szervezők az előző napi sajtótájékoztatón.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.