Sikeres évet zár Tunézia

Sikeres évet zár Tunézia 

Különleges hangulatú karácsonyi ünnepségre várta szerdán a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal az influenszereket, valamint a média és a turisztikai szektor képviselőit. 
Tunézia három arca

Tunézia három arca  

3. rész Sousse Felfedeztük Tunézia három különböző vidékét, megismerhettük lakóit, látnivalóit, szépségeit, kóstolhattuk a helyi ízeket, ételeit, italait.

Karácsonyi brunch és klippremier Tunéziával 

Karácsonyi brunchra invitálta partnereit a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal október 15-én, melynek különlegessége az Intim Torna Illegál Tunéziában forgatott videóklipjének bemutatása volt. 

Bukha, tabuna, harissza 

Bizakodással tekintenek az idei évre a turisztikai szakemberek Tunéziában: az országban jó ideje nyugalom és béke honol, hisznek abban, hogy a turisták újra jelentős számban pihennek majd náluk. A vendégeket új termékekkel, például a különleges helyi gasztronómiával igyekeznek magukhoz csábítani.
Több rendőr, alacsonyabb árak - tunéziai helyzetkép

Több rendőr, alacsonyabb árak - tunéziai helyzetkép 

Több ezer rendőrt vezényeltek Tunéziában az üdülőhelyekre a Sousse-i merénylet után, az utazásszervezőknek pedig támogatást fizetnek a repülőgépeken üresen maradt helyek után - hangzott el az ország idegenforgalmi hivatalának mai budapesti sajtótájékoztatóján. 
Tunéziát mutatta be partnereinek a Sun&Fun

Tunéziát mutatta be partnereinek a Sun&Fun 

Antik romvárosban, berber faluban is jártak tunéziai tanulmányútjuk során a Sun&Fun Holidays viszonteladói, akik a sivatagi quadozást is kipróbálhatták. 
Díjazták a legjobb tunéziai tour-operátorokat

Díjazták a legjobb tunéziai tour-operátorokat 

Tunéziai ízek és dallamok kíséretében köszönte meg a hazai utazási szakma együttműködését a Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal Budapesten. 

Egységes európai marketingre épít Tunézia 

Tunézia az idei Utazás kiállítás díszvendége volt, sajtótájékoztatójukon beszámoltak többek között az ország egységes marketingkoncepciójáról.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!