Tunézia három arca

Tunézia három arca  

2. rész Tunisz Felfedeztük Tunézia három különböző vidékét, megismerhettük lakóit, látnivalóit, szépségeit, kóstolhattuk a helyi ízeket, ételeit, italait.

25 terrorizmussal gyanúsított embert vettek őrizetbe Tunéziában 

Azóta, hogy június 27-én két öngyilkos merénylő a főváros, Tunisz belvárosában robbantotta fel magát, írja az MTI.
Legendás szálloda lebontása ellen tiltakoznak Tunéziában

Legendás szálloda lebontása ellen tiltakoznak Tunéziában 

Állítólag még George Lucast is megihlette a tuniszi Hotel du Lac, de most egyre nagyobb az esély arra, hogy hamarosan lebontják.
A MUISZ is részt vesz az ECTAA 114. közgyűlésén Tuniszban

A MUISZ is részt vesz az ECTAA 114. közgyűlésén Tuniszban 

Sokáig kérdéses volt az ECTAA (európai utazási irodák szövetségeinek szervezete) év végi közgyűlésének helyszíne. A végső döntéshez kétségtelenül hozzájárult a Magyar Utazási Irodák Szövetségének áprilisban, Sousse városában megrendezett sikeres közgyűlése is.

Visszatér a Tunisair Prágába 

A korábbi terveknek megfelelően hamarosan újraindítja menetrendszerinti prágai járatait a Tunisair légitársaság. 

Májusban indulnak az első charterjáratok Tunéziába 

Hamarosan újraindulnak a repülőjáratok a magyar turisták egyik kedvelt üdülőhelyére, Tunéziába. Az úti cél iránti bizalom erősítése céljából a Magyar Utazási Irodák Szövetsége első külföldi közgyűlését az észak-afrikai országban tartotta meg áprilisban.
Januári napfürdő Tunéziában

Januári napfürdő Tunéziában 

Első ízben rendezte meg külföldön katalógus-bemutatóját a Taurus Reisen. A tunéziai hátterű utazásszervező az idegenforgalmi hivatal és a nemzeti légitársaság támogatásával Tunéziában látta vendégül közel 110 viszonteladó partnerét január utolsó napjaiban.
Hol nyaral idén nyáron Lionel Messi?

Hol nyaral idén nyáron Lionel Messi? 

A híres focista is csatlakozott ahhoz az akcióhoz, melynek során emberek milliói szólalnak fel a március 18-i tunéziai merénylet ellen, illetve kampányolnak az ország mellett.

JeSuisBardo – az egész világ kiáll Tunéziáért 

Tüntetéseken és az interneten is felszólalt a világ a március 18-i tunéziai merénylet ellen, melynek során 23 ember, köztük 20 turista vesztette életét a tuniszi Bardo múzeumban.
Leállította tunéziai járatait a Kartago Tours

Leállította tunéziai járatait a Kartago Tours 

A szerdai, turisták ellen irányuló terrorcselekmény miatt május 1-jéig biztosan nem repülnek Tunéziába.

Daloló delfinek és chakchouka Tunéziában 

A Taurus Reisen utazási iroda 1999 óta működik Magyarországon. Az évek során igazi Tunézia-specialistává fejlődött, amit az általuk szervezett tanulmányút résztvevői is megtapasztalhattak.

Turistarekordra számít idén Tunézia 

A tunéziaiak optimisták, sokak szerint ugyanis hamarosan túlszárnyalják a forradalom előtti időszakot, ami a turisták számát illeti.

Taurus-túra Tunéziában 

Idén másodszor szervezett tanulmányutat fő desztinációjába, Tunéziába a Taurus Reisen. 30 viszonteladó munkatárs nézte meg a 18 egységből álló Mouradi-lánc tíz legfontosabb szállodáját, és végigjárták a turisták számára kínált fakultatív programokat.

Napsütés, kultúra és az arab világ egzotikuma 

Csodálatos tengerpart, vakító fehér épületek és egy európai szem számára egzotikus főváros – ezek a képek ragadtak meg leginkább bennünk Tuniszból, ahová a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal tanulmányútja révén jutott el munkatársunk. Az ország hamarosan újra megnyitja képviseletét Budapesten, hogy helyreállítsa és tovább erősítse az arab ország renoméját a magyar piacon.

Gyilkosság Bengáziban, tüntetés Kairóban 

Egy iszlámellenes film miatt tiltakozáshullám indult Észak-Afrikában. Bengáziban meggyilkolták az amerikai nagykövetet, tüntetések vannak Kairótól Tuniszig. 

Jövő nyáron Tunisz is elérhető lesz Germanwingsszel 

A 2012-es nyári menetrendjében új, afrikai célállomás lesz elérhető a Germanwingsszel Köln/Bonnból. Tuniszba, Tunézia fővárosába 2012. március 30-án indulnak a német diszkont légitársaság járatai.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!