Az Unilevernél is változás történt

Az Unilevernél is változás történt 

Burján Csaba az Unilever Food Solutions (UFS) Global Customer Development Igazgatójaként folytatja munkáját 2022 novembertől.
Még jelentkezhet az MSZÉSZ-Unilever őszi Séfműhelyére

Még jelentkezhet az MSZÉSZ-Unilever őszi Séfműhelyére 

A közösen szervezett programsorozat utolsó alkalmával a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.
Vendéglátósok: nem lesz nehéz a tavalyi évet túlszárnyalni

Vendéglátósok: nem lesz nehéz a tavalyi évet túlszárnyalni 

A vendéglátás hazai ismert szereplői beszélgettek élő adásban az Unilever Food Solutions (UFS)  szervezésében, január 13-án. Téma az idei évre várt előrejelzések, trendek, elvárások voltak.
Megjelent a Közétkeztetők Kézikönyve II. kötete

Megjelent a Közétkeztetők Kézikönyve II. kötete 

A közétkeztetés nemcsak szakma, hanem társadalmi felelősség és szigorú gazdálkodás is. Ebben a keretrendszerben működni nagyon nehéz feladat, főként most, hogy ezt az ágazatot sem kíméli a munkaerőhiány, piaci oldalról pedig az ételallergiások rohamosan növekvő igényeit is ki kell elégíteni.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!