ECTAA: Miért szent tehenek a légitársaságok?!

ECTAA: Miért szent tehenek a légitársaságok?! 

Az európai utazási irodák szövetségeinek szervezete (ECTAA) sajnálatát fejezi ki amiatt, hogy az Európai Bizottság feladta azt a törekvését, hogy egyenlő kötelezettségeket rójon ki az utazások értékesítési láncának szereplőire - tájékoztatta lapunkat az ECTAA tagjaként a Magyar Utazási Irodák Szövetsége.

A fogyasztóvédelem diadala 

2018-ban léphet életbe az új európai uniós irányelv az utazási csomagokról. A rendelkezéssel az egyéni utasok érdekeit védik, a jövőben nagyobb felelősség hárul a dinamikus csomagokat kínáló vállalkozásokra.

Jogosulatlan utazásszervezés miatt büntetett az MKEH 

Március végén 250.000 forintra bírságolt egy buszbérléssel foglalkozó vállalatot a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal. A cég utazási csomagokat kínált weboldalán.

Ünnepel a Wizz Tours 

A Wizz Air online utazási platformja, amelyen repülőjegyet és szállást is lehet foglalni, ma ünnepli első évfordulóját.

Az egyénileg utazókat is védi az EU 

Az utazási csomagjukat maguknak összeállító nyaralóknak is biztosítani kell azt a védelmet, amelyet az utazási irodákat igénybe vevő utazók élveznek - mondta ki határozatában az EP.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!