VinCE Budapest Wine Show cikkek
Egy hónap a 10. VinCE Budapestig
Nagy Sándor hódításait megidéző borok, a Sotheby’s árverések titkai és egy óceánt átszelő videós mesterkurzus – csak néhány momentum a legismertebb és legszínvonalasabb magyar beltéri boros rendezvény elmúlt 9 évéből, amelyeket az idei esemény programját bemutató sajtóeseményen elevenítettek fel. Egy hónap múlva tízedik alkalommal várja a szakmai látogatókat és borkedvelőket a VinCE Budapest Wine Show.
Közösen mutatkoznak be a V4-ek borai
Magyar, cseh, lengyel és szlovák borok versenyeznek a VinCE Budapest Wine Show-n április 5. és 7. között. A rendezvényen a V4 országok saját standokon mutathatják majd be legjobb boraik válogatását. Magyarország ötödik alkalommal tölti be a Visegrádi Csoport (V4) elnökségét, a VinCe által és a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködésben szervezett bormustra az eseménysorozat része. A legkiválóbb V4-es pincészeteket külön is díjazza majd 12 hazai és külföldi szakértő.

Trump bora és társai
Tíz kategóriában ismerték el a magyarországi borvilág kimagasló teljesítményeit a VinCE magazin által két éve alapított VinCE Awards-díjjal, amelyet pénteken adtak át a 8. VinCE Budapest Wine Show szakmai nyitónapján.

Ütős vendégszám az idei VinCÉ-n
Idén közel 7 000 vendég volt kíváncsi a VinCE Budapest Wine Show programjaira. A péntektől vasárnapig tartó borkiállításra több száz nemzetközi borértő, köztük neves szaktekintélyek és számos Master of Wine, kereskedő is Budapestre látogatott. A mesterkurzusok előadói és különleges borai a világ minden pontjáról érkeztek, de a vendégek között is voltak, akik távoli országokból utaztak ide a rendezvényre.

A világ legdrágább rozéja a VinCE-n
Pénteken nyit a VinCE Budapest Wine Show, ahol idén minden eddiginél izgalmasabb gasztronómiai élményekkel várják a borkedvelőket és gourmet vendégeket. Pénteken a 2-3 Michelin-csillagos olasz éttermeknek szállító Jolanda de Colò különlegességei, vasárnap Provance borai és Azebrajdzsán egzotikus ízei is terítéken lesznek. Több ezer borrajongó, közel száz nemzetközi szakértő érkezik a Corinthia Hotelbe, a hétvége első estéjén az is kiderül, ki nyeri a VinCE Awards díjakat.

Fényűző hétvége a borvilágban
Showműsorhoz illő program állt össze a hatodik VinCE Budapestre; 25 nemzetközi szaktekintély megismételhetetlen borsorokkal készül Közép-Európa legrangosabb borszakmai eseményére. Március 6-án a VinCE Awards gálával indul a hétvége, ahol 10 kategóriában adnak át szakmai díjat. A mesterkurzusokon a borvilág trendjei, legendás borvidékei lesznek műsoron, a Corinthia Hotel impozáns termeiben 150 válogatott kiállító, legalább 4-5 csillagosra értékelt borászatok tételeit kóstolhatja a közönség.

Jöjjön el egy kávéra hozzánk!
Egy régi olasz filmben saját főzetű kávéval csalogatta fel magához három hölgy ugyanazon férfiút, Ugo Tognazzit. A kor, nyilván a hölgyek, na meg az úr is más lenne manapság, azonban a téma ugyanaz, mivel ennél aktuálisabb ma nem lehetne kávé-fronton.

Levendulás ganache-sal nyert az ARAZ cukrásza
A VinCE Magazin 5. alkalommal rendezte meg Közép-Európa legszebb és legnagyobb boreseményét a VinCE Budapest Wine Show-t. 2014. március 2-án a rendezvényen cukrász versenyt szerveztek.