Öntsünk tiszta vizet a medencébe!

Öntsünk tiszta vizet a medencébe! 

A Turisztikai Tanácsadók Szövetsége a turizmus szerintük legfontosabb területein a „Versenyképesség 8 pontja” címen szakmai vitát kezdeményez.
Szezonnyitás előtti belharcok a román turizmusban

Szezonnyitás előtti belharcok a román turizmusban 

Hivatalosan Romániában április elsején startol a nyári turistaszezon, ám ennek sikerét máris megkérdőjelezi a Bukarestben március 18-án zárult idegenforgalmi vásáron kiújult az all-inclusive szolgáltatás pro és kontra vitája, vagy a tengerparti strandok árverése, amelyen mobiltelefonokat árusító cég is fövényszakaszhoz jutott.

Ekkor és ide tehetik a ferihegyi mobilpultot 

Mint arról szerdán beszámoltunk volt egy kis csetapaté a Ferihegyet üzemeltető Budapest Airport és a chartereztetők között a mobilpultok tér- és időbeli kihelyezéséről a napokban. Munkatársunktól
Újabb csörte a Ferihegy és a chartereztetők között

Újabb csörte a Ferihegy és a chartereztetők között 

Kiverte a biztosítékot a charterező utazásszervezők körében a Budapest Airport legutóbbi döntése, hogy megszüntetik a mobilpultokat a 2B terminál indulási szintjén. Munkatársunktól

Megindult a TDM vita 

Konok Edit, az EconoConsult Kft. vezető tanácsadója, a Turisztikai Tanácsadók Szövetsége tagja reagált Pataki Sándor, az egri térségi TDM elnökének vitaindító cikkére.

Tapasztalatok a TDM-ről 

Pataki Sándor, az Eger Térsége Turisztikai Desztináció Menedzsment elnöke az újabb TDM pályázatok kiírása előtt a területen szerzett tapasztalatait. A közölt cikket vitaindítónak szánjuk.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!