hirdetés
hirdetés

A myanmari Asian Wings már a magyar piacon is elérhető

Myanmar egyre népszerűbb az utazók körében, ahol különösen nagy hangsúlyt fektetnek az idegenforgalmi infrastruktúra fejlesztésére.

hirdetés

A korábbi Burmába történő beutazás megkönnyítése a turisták számának lényeges növekedésével jár, ám a szállodai férőhelyek és idegenforgalmi szolgáltatások száma nincs arányban az ugrásszerű kereslettel.

Az ország mérete és a nagy távolságok miatt szinte csak a légi úton történő közlekedés az egyetlen járható mód az ország bebarangolásához. Egyre több légitársaság kezdi meg működését.

A 2011-ben alapított magánfuvarozó, a yangoni központú (YJ) Myanmar Asian Wings Airways  szinte az összes idegenforgalmilag fontos 14 belfödi  állomásra repül,  így többek között : Yangon, Mandalay, Nyaung U (Bagan), Heho, Tachileik, Lashio, Monywa, Homalin, Naypyitaw, Myitkyina, Bhamo és Putao.

A társaság beinditotta első regionális nemzetözi járatát is, a thaiföldi Chiang Mai-ba. Jegyei nemzetközi értékesítéséhez nagyban hozzájárul, hogy szeptembertől csatlakoztak a Hahn Air rendszeréhez. Gépparkjuk 3 db ATR 72-500 gépből áll és Myanmaron belül több, mint 200 PSA értékesítő irodával állnak szerződéses viszonyban.

A Hahn Air weboldalán minden további információ megtalálható az Asian Wings Airways-re történő jegykiállítással kapcsolatban. 

Yangon / forrás: 123rf.com
Yangon / forrás: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai