hirdetés

Három dudás egy „csárdában”

Nem is kettő, hanem mindjárt három skót dudás szórakoztatta dobosok kíséretében a vacsorázó közönséget Szent András napja alkalmából november 26-án, szombaton a Le Meridien Budapest szálloda Le Bourbon éttermében.
hirdetés
A természetesen népviseletnek számító kiltben pompázó, a skót Edinborough-ból érkező, többszörösen világbajnoki aranyérmet szerző muzsikusok és a szintén nagyrészt kiltben érkező közönség már a skót vacsora előtt olyan jókedvre kerekedett, hogy végigtáncolták az egész éjszakát. Bár 150 vendéget tudtak volna kényelmesen elhelyezni, olyan nagy volt az érdeklődés, hogy végül 180 vacsorázó vendégnek biztosítottak helyet az estet szervező szállodások. Minden eladott jegy árából a szálloda ezer forintot a „Mosoly” alapítvány javára ajánlott fel.
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk