hirdetés

Panzióból három csillagos hotel

Só barlang, megújult szauna világ és bővülő szolgáltatások a Sóstói Fürdőházban. A fejlesztések megvalósításához 120 millió forint áll a Sóstó Gyógyfürdők Fejlesztési és Szolgáltató Zrt rendelkezésre, melynek felét a társaság egy uniós pályázaton nyerte - adta hírül az Info Nyíregyháza.

hirdetés

A 18 szobás kis panzió három csillagos hotellé alakul át, átépítik a recepciót, kialakítanak egy konyha helységet, valamint egy liftet is beépítenek az épületbe, ezzel bővítve a szálláshely szolgáltatásait. A teljes felújítást jövő év június elejére fejezik be, de a Fürdőház az építkezések alatt is nyitva tart – mondta el a Sunshine FM-nek dr. Podlovics Roland a Sóstó Gyógyfürdők Fejlesztési és Szolgáltató Zrt vezérigazgatója. (infonyiregyhaza)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk