hirdetés

Megnyílt az ETO Park Hotel

(MTI) - Egy négycsillagos, 3,5 milliárd forintból megépült hotel átadásával lezárult a QUAESTOR-csoport több mint 30 milliárdos ingatlanfejlesztése, az ETO Park projekt Győrben - hangzott el a szálloda keddi avatóünnepségén.

hirdetés

Tarsoly Csaba, a cégcsoport elnök-vezérigazgatója az eseményen arról beszélt: az ETO Park Hotel kilencven embernek ad munkát, ezzel félezer közelébe emelkedett a komplexumban dolgozók száma. Hangsúlyozta, hogy nem támogatásokkal, munkanélküli segéllyel lehet egy országot felépíteni, hanem munkával, munkahelyteremtéssel.
Megemlítette: az első Orbán-kormány idején 900 milliós - végül 2006-ban kifizetett - támogatást kapott a stadion fejlesztése, a szállodaépítést negyedmilliárd forinttal támogatta az Új Széchenyi Terv, az ETO Parknak pedig félmilliárd forint értékű Rába-részvényt juttatott Győr városa azzal a feltétellel, hogy cserébe tizenöt évig sportolhassanak ott a helyi fiatalok. A négycsillagos szálloda 103 szobás, ebből öt lakosztály, kettő pedig mozgássérültek számára akadálymentesített szoba. (MTI)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk