hirdetés
hirdetés

Az Emirates már nemcsak a Dubai Expora...

... hanem Dubai legújabb látványosságaira is ingyenes belépést biztosít magyar utasainak.

hirdetés

A világ legnagyobb nemzetközi légitársaságának utasai ingyenes belépőt kapnak a légitársaságtól Dubaj három leghíresebb látványosságába.

The Views Observatory
The Views Observatory

· Burj Khalifa At The Top: Felejthetetlen panoráma tárul azok elé, akik a világ legmagasabb épületének tetejéről néznek körbe. A látogatók megcsodálhatják a metropoliszt a szédítő magasságból, ahonnan ellátni a lenyűgöző strandoktól a Dubai Marina tengeri kikötőig.  

· Dubai Fountains Boardwalk Experience: A két futballpályányi területen kialakított, zenélő szökőkútrendszer önmagában is különleges élmény. De tartozik hozzá még egy úszó platform is, amelynek látogatói különleges nézőpontból élvezhetik a Burj Khalifa híres vízi, zenei és fényjátékait.  

· The Views Observatory: Az Emaar Sky View Hotelben található kilátó igazi csemege az adrenalin-függők számára. A bravúros építészeti megoldásnak köszönhetően a hotel két épületét a tetőn összekötő Sky Bridge, „égi híd” padlóját részben speciális üvegből készítették, így a látogatók szó szerint a talpuk alatt érezhetik a várost. 

(forrás: Emirates)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!