hirdetés
hirdetés

Felfüggesztette működését az Atlasglobal Airlines

A török Atlasglobal (korábban Atlasjet) légitársaság közleményben tudatta utasaival, hogy november 26-tól december 21-ig felfüggeszti járatait.

hirdetés

A döntést az új isztambuli repülőtérre való költözés okozta cash-flow problémákkal indokolják. „Idén áprilistól, a járatok az új isztambuli repülőtérre költöztése komoly többletköltséget okozott a logisztikában és az üzemeltetésben, ami lehetetlenné teszi a 2016-17-ben felhalmozott adósságok kifizetését” – fogalmaz a légitársaság Reuters-hez eljuttatott közleménye. A cég ezen felül a 2018 második felében mutatkozó csökkenő keresletet és a török líra „gyors és aggresszív” leértékelődését említi. Az Atlasglobal szerint a felfüggesztés elegendő időt ad a szükséges átszervezésre és a cash flow javítására.

Az isztambuli székhelyű Atlasglobal menetrend szerinti utasszállító és cargo járatokat üzemeltet belföldön és külföldön, Európa, Oroszország, Kazahsztán, Németország és az Egyesült Arab Emírségek repülőtereire. A 2001-ben Atlasjet néven alapított légitársaság flottájában 18 gép teljesít szolgálatot.  

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai