hirdetés
hirdetés

Hamarosan négy villamos helyett jár pótlóbusz Budapesten

A BKK tájékoztatása szerint pótlóbusz jár a Kőrösi Csoma Sándor úton a 3-as és a 28A villamos helyett október 19-én, ahogy az 51-es és az 52-es villamos helyett is Pesterzsébeten, itt azonban hosszabb ideig, október 19-től 31-ig.

hirdetés

A Mexikói út felől csak az Örs vezér teréig, a Gubacsi út felől pedig csak Kőbánya alsó vasútállomásig jár a 3-as villamos, a 28A pedig rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik 2019. október 19-én, szombaton, mert a Kőrösi Csoma Sándor úton a pályafelújítás óta keletkezett hibák garanciális javítását végzik. A villamosok által nem érintett szakaszon, az Örs vezér tere és Kőbánya alsó vasútállomás, valamint Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között pótlóbuszok járnak. A gépjárművel közlekedőknek forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a Kőrösi Csoma Sándor út és a Bihari utca egy-egy szakaszán. A 95-ös autóbusz Puskás Ferenc Stadion irányú Kápolna utca megállóját 80 méterrel hátrébb helyezik

Október 19-től, szombattól 22-ig, keddig a 162-es, a 162A, a 185-ös, a 262-es és a 909-es autóbusz Kőbánya alsó vasútállomás irányú Ónodi utca megállóját előrébb, az Ónodi utca kereszteződése utáni útszakaszra helyezik át.

forrás: bkinfo

Az 51-es, az 51A és az 52-es helyett összevontan, 51-52 jelzéssel közlekednek a villamosok a Mester utca / Ferenc körút és a Határ út M között 2019. október 19-től, szombattól 31-ig, csütörtökig, mert villamosvágány-felújítást végeznek a Határ út és a Jókai Mór utca csomópontjában. Az 51-es és az 52-es villamosvonal kimaradó szakaszain, Gubacsi út / Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között pótlóbusz közlekedik. Pesterzsébeten a villamos által nem érintett térségből a belváros felé a 23-as, 23E és 223M autóbusszal, a Határ út felé a 66-os és a 123-as autóbusszal is lehet utazni.

 

forrás: bkinfo

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai