hirdetés
hirdetés

Egy légitársaság nyert el három díjat a World Travel Awards-on

Az idei World Travel Awards gálán az Emirates három fő kategóriában is elnyerte a Világ Vezető Légitársasága címet. A dubaji légitársaságé lett a Legjobb Turistaosztály, a Legjobb Hűségprogram és a Legjobb Business Lounge díja.

hirdetés

Az Emirates turistaosztályán a fedélzeti menüt a regionális konyhák ihlette ételekből és válogatott, ingyenes italokból állítják össze. Az Emirates védjegyévé váló fedélzeti menük november óta ismét elérhetők, szigorú egészségügyi és higiéniai intézkedések betartása mellett.

A Dubaj Nemzetközi Repülőtér 3-as terminálján található Emirates Business Class lounge lounge járvány előtti kínálata, mint az étel- és italfelszolgálás vagy a csendes zónák szintén elérhetővé váltak.

A légitársaság hűségprogramját, az Emirates Skywards-ot már világszerte 27 millióan használják, köztük több mint 50 ezer magyar.

A World Travel Awards az egyik legmagasabb presztízsű esemény, melyen az utazási, turisztikai és vendéglátási szektor szereplőit értékelik és jutalmazzák maguk a felhasználók. Az idei díjkiosztót Moszkvában tartották.

forrás:Emirates

Mindent a biztonság érdekében

Az Emirates Budapestről induló gépeire kizárólag érvényes, kinyomtatott, angol vagy arab nyelvű, negatív PCR-teszttel lehet felszállni (visszafelé erre nincs szükség). Az utasok beszálláskor higiéniai készletet kapnak, és a repülés idején, illetve a repülőtereken is kötelező végig a maszk viselése. A dubaji repülőtéren érintésmentes testhőmérséklet-mérést végeznek, és a check-in is teljesen érintésmentesen zajlik.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai