hirdetés
hirdetés

Új arculatot kap a Brussels Airlines

Átalakulásának következő fázisaként új arculatot mutatott be a Brussels Airlines, amely a repülőgépek kabinját is felújítja, és visszatér az afrikai piacra - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az online is közvetített bemutatón Pieter Gerber vezérigazgató azt hangsúlyozta, hogy már a járvány előtt is voltak tervek az átszervezésre, de ezt kényszerűségből fel kellett gyorsítani.

A cégvezető aláhúzta: visszatérnek az afrikai piacra mint Belgium nemzeti légitársasága, de a költségek kordában tartása lesz az elsődleges feladat, hogy hosszútávon nyereségesek lehessenek.

Hibrid üzemelési modellhez hasonlót próbál meg a Brussels Airlines meghonosítani, amelynek vannak ugyan fapados elemei, de bizonyos szolgáltatások ingyenesen elérhetők, például több együtt utazót nem ültet külön a rendszer.

Ilyen volt,...
Ilyen volt,...

...ilyen lesz
...ilyen lesz


A légitársaság új arculatában továbbra is fontos szerepet kapnak a pontok, amelyek eddig b betűt formáztak a gépek farokrészén, de most szétszórták az első és hátsó rész között, a piros és kék színek pedig sötétebb árnyalatúak lettek.

Ezzel egyidejűleg megújul a fedélzet is, bár erről a légitársaság nem közölt még sem adatokat, sem képeket. Az új mellett a régi arculati elemek még évekig megmaradnak, mivel költséghatékonysági és környezetvédelmi okokból csak az előre ütemezett átfestéskor kapják meg a gépek az új dizájnt.

(forrás: Airportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!