A tajga gyógyító egzotikuma 

Szarvasagancsfürdő, csakraellenőrzés, bögrébe fejt kecsketej – nem minden- napi tapasztalatokkal gazdagodott szerzőnk egy ökoturisztikai tanulmány- úton Szibéria érintetlen tájain.
Keleten a helyzet változó

Keleten a helyzet változó 

Amikor belevágtam e cikksorozat megírásába, arra gondoltam, hogy röviden összefoglalom az orosz–ukrán konfliktust, annak lehetséges következményeit, illetve felvázolom azokat a lépéseket, amelyek segítségével kompenzálhatjuk a forgalomcsökkenést. Arra álmomban sem gondoltam, hogy a válság elmélyül, és hatásai ilyen drasztikusan és rövid idő alatt érezhetővé válnak.

Ukrajnai kilátások 

A magyar turizmus számára igazán ígéretesen alakult az utóbbi években az ukrán piac. Az orosz–ukrán konfliktus azonban visszavetheti a forgalom növekedését. Szerzőnk az új helyzet lehetséges hatásait veszi számba.

Az ukrán válság lehetséges hatásai 

Az elmúlt egy évtizedben jelentősen átrendeződött Magyarország legfontosabb küldőpiacainak sorrendje. Az egyik legszembetűnőbb változás, hogy Oroszország a futottak még kategóriából felkerült a Top 10-es listára.

Kí­na – nyit­va 

Az óri­ás né­pes­sé­gű or­szág a gaz­da­sá­gi, és a tu­risz­ti­kai ér­dek­lő­dés köz­pont­já­ba ke­rült. A Ma­gyar Tu­riz­mus Rt. ber­li­ni kép­vi­se­le­te se­gít­sé­gé­vel ös­­sze­fog­la­lót köz­lünk az FVW né­met tu­risz­ti­kai szak­lap ide­vo­nat­ko­zó ösz­­sze­ál­lí­tá­sá­ból.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!