Regionális üzemeltetési igazgatót nevezett ki az Accent

Regionális üzemeltetési igazgatót nevezett ki az Accent 

Pusztai Erzsébet mostantól az Accent Hotel Management központját erősíti, a hévízi Lotus Therme Hotel & Spának így új igazgatója van.

Új koncepció az 5 éves Business Klubban 

A klub vadonatúj koncepcióját, az 'Ötlet, siker, kreativitás' kerekasztalbeszélgetést nagy érdeklődéssel fogadták a Vendég & Hotel Business Klubon megjelent szakemberek a Szamos Marcipán Royal Cukrászda és Kávézóban. A már nagyon várt vendéglátós és szállodai trendeket, újdonságokat bemutató prezentációkat követően ugyanis a szervezők egy olyan fórumot hoztak létre, melynek célja a meghívott szakemberek tapasztalatainak megosztása valamely kiemelt témában.
Látványterv: Best Western szálloda nyílik Fehérváron

Látványterv: Best Western szálloda nyílik Fehérváron 

A Best Western Plus szállodák táborát színesíti majd az Accent Hotels 2015. márciusában nyíló székesfehérvári négycsillagos szállodája.

Bejelentettek 5 igazgatói nevet az Accent szállodák élére 

Nem csak portfóliójában, személyi vezetőit illetően is változott az Accent hotellánc. 
Az Art Hotel Szeged a Zöld Szállodák élén

Az Art Hotel Szeged a Zöld Szállodák élén 

Az Art Hotel Szeged érdemelte ki az első helyezést a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett „Zöld Szálloda” pályázaton.

A tiszafüredi Balneum ki-, a szegedi Art Hotel bekerül az Accent portfóliójába 

A most beköszöntő november jelentős változást hoz két hazai szálláshely életébe. 

Az Accent üzemeltetésébe került a gödöllői szálloda 

Gödöllő képviselőtestülete július 1-jétől határozatlan időre Laurán Csabát választotta meg a G-Magistratus Zrt. vezérigazgatójának, egyben menedzsmentszolgáltatásra vonatkozó együttműködési szerződést hagyott jóvá a G-Magistratus Zrt. és a 12 szállodát üzemeltető Accent Hotel Management Kft. között, írja az Önkormányzati Sajtószolgálat.

Sok szállodás elfelejti, pedig a szoba a lényeg 

Érdekes, informatív, és jelentős szakmai közönséget vonzó előadást tartott az Utazás Kiállítás nyitónapján Csordás Imre, az Accent Hotel Management Kft. ügyvezető igazgatója az Utazás Fórumon. Nem csoda, hogy szállodaigazgatók, tulajdonosok ültek szép számmal a sorokban, hiszen előadásának témája a szállodahatékonyság, a sikeres üzemeltetés megoldásai voltak.
Öt év alatt tíz szálloda

Öt év alatt tíz szálloda 

Tokaj-Hegyaljától Bükfürdőig ma már országszerte tíz szállodát üzemeltet a kívülállók számára kevéssé ismert, alig öt éve alakult Accent Hotel Management. A cég ügyvezetőjétől, Csordás Imrétől azt is megtudtuk, hogy a válság hatására egyre több szállodatulajdonos kénytelen felismerni: a hotelüzemeltetéshez érteni kell.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!