Kolostorok-királyok-művészek kerékpártúra

Kolostorok-királyok-művészek kerékpártúra 

A túra 62 km hosszú és a Bécsi-erdőn át vezet, mely során sokat megtudhatunk az itt található kolostorokról, a Habsburgokról és híres bécsi művészekről is.
Schloss Hof - igazi vidéki kikapcsolódás Alsó-Ausztriában

Schloss Hof - igazi vidéki kikapcsolódás Alsó-Ausztriában 

A közvetlenül a szlovák határ szomszédságában, Pozsonytól 15 km-re található pompázatos kertben álló kastély élményben tud annyit adni, mint a „bécsi testvére", a túlzsúfolt Schönnbrunn, de ha szerencsénk van, akár magunkban is bejárhatjuk.
Télen-nyáron Ausztria

Télen-nyáron Ausztria 

Az Österreich Werbung budapesti képviselete workshopot rendezett 2018.09.20-án, csütörtökön, a Radisson Blu Béke Hotelben. Az eseményen Vorarlberg tartományon kívül Ausztria összes tartománya megjelent: Bécs, Burgenland, Alsó-Ausztria, Felső-Ausztria, Tirol, Karintia, Salzburg és Stájerország is.

Indul a Borősz Alsó-Ausztriában 

Augusztus közepétől egészen novemberig varázslatos időszak köszönt be Alsó-Ausztriában, mely során a bort és a gasztronómiát ünneplik. Szüreti felvonulások, kulináris kalandok, borkóstolók és mulatságok kicsiknek és nagyoknak – mindez csak egy kis ízelítő abból, amit élőben is megtapasztalhatnak azok, akik úgy döntenek, az ősz egy szeletét Alsó-Ausztriában töltik. Ha kíváncsi, mit is jelent pontosan a „Weinherbst”, azaz a borősz, és milyen kalandokat kínál az egész család számára, látogasson el Alsó-Ausztriába, és ismerje meg a hamisítatlan osztrák vendégszeretetet!
Komárom Carnuntummal kooperál

Komárom Carnuntummal kooperál 

A Komáromi Turisztikai Egyesület szakmai tanulmányutat szervezett a tagjainak az alsó-ausztriai Bad Deutsch-Altenburgba, vagyis Carnuntumba. Az ausztriai város és Komárom között sok hasonlóság van. Összeköti őket a közös római múlt, a fürdőkultúra, a Duna mentiség és a hasonló mentalitás is. A tanulmányúttal az egyesület célja az volt, hogy bemutassa tagjainak és együttműködő partnereinek, hogy hogyan működik a turizmus máshol, a helyi értékekre építve.

Bortavasz Alsó-Ausztriában 

Összesen száznyolcvan borászat fogott össze Alsó-Ausztria három borvidékén, Kremstalban, Kamptalban és Traisentalban, hogy a Bortavasz (Weinfrühling) elnevezésű rendezvénysorozat keretében nyitott pincékkel és programokkal várta a vendégeket szombaton és vasárnap.  

Családosokat és kalandvágyókat is vár Alsó-Ausztria 

Alsó-Ausztria Idegenforgalmi Képviselete a turisztikai szakma és a sajtó számára tartott, "A hó nyomában" elnevezésű programján a térség síterepeit mutatta be.
Költözik az alsó-ausztriai képviselet

Költözik az alsó-ausztriai képviselet 

2013. július 1-jétől, az Alsó-Ausztria Idegenforgalmi Képviseletnek az Ecoplus International Magyarország Kft.-vel közös irodája megszűnik. A képviselet székhelye a tartományi fővárosba St. Pölten-be kerül át, a Traisen folyó mellett létrehozott kormányzati negyedbe.

Budapesti "csillagtúra" Ausztria nyári újdonságairól 

Ausztria leginkább téli desztinációként népszerű a hazai utazni vágyók körében, most azonban arra igyekezett ráirányítani a hazai újságírók figyelmét az Österreich Werbung, hogy melyek azok a nyári attrakciók, újdonságok, amelyek miatt a melegebb hónapokban is érdemes felkereseni a szomszédos országot.
Kultúra üde nyári hangszerelésben

Kultúra üde nyári hangszerelésben 

Alsó-Ausztria nyári kulturális életét és kirándulási lehetőségeit idén is a sokszínűség és az élvezetes kikapcsolódás jellemzi.

Kirándulókat vár Alsó-Ausztria 

Csodás panorámák, izgalmas túraútvonalak, hegyi vasút és sok-sok szórakozás: ezt kínálják az alsó-ausztriai hegyek a kíváncsi és felfedező kedvű turistáknak. A legjobb, legérdekesebb programajánlatok következnek csokorba szedve, amelyekért érdemes úti célul a régiót választani!

Új! Wintercard Niederösterreich 

Alsó-Ausztria kiváló síparadicsomai, Annaberg, Gemeindealpe Mitterbach, Hochkar, Mönichkirchen, Lackenhof/Ötscher, St. Corona és Zau[:ber:]g Semmering felmérték a síelők rugalmasság és változatosság iránti igényeit.

Síelés a szomszédban 

Régóta kedvelt síparadicsom a magyar síelők körében Alsó-Ausztria, ahol a modern felvonók és hóágyúk, valamint a kiválóan karbantartott sípályák jelentik a garanciát arra, hogy az odalátogató vendégek kiválóan érezzék magukat.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!