Spanyol mének, tüzes borok, fehér városok

Spanyol mének, tüzes borok, fehér városok 

Napfény és tenger, isteni vörösborok és vágtató paripák, szent kegyhelyek és fehérre meszelt házak – laptársunk, a Privátbankár.hu Világjáró rovatának e heti állomása: Andalúzia.
Három karavella és 120 kilométeres tengerpart

Három karavella és 120 kilométeres tengerpart 

Spanyolország legmelegebb, hazánkban ugyanakkor még viszonylag kevéssé ismert tartománya, Huelva mutatkozott be a minap Budapesten, a TAP Portugal légitársasággal közösen.

Mórok és rómaiak hagyatéka a spanyol Athénban 

Ifjúsági fesztivál hangjaitól volt hangos Córdoba, amikor odaérkeztünk. Ez már hagyomány, hogy összehívják a fiatalokat egy nagyobb találkozásra. Az ünnepen felvonultak a bábosok, a táncosok, a tornászok, a kerékpárosok, a színpadon pedig zenekarok mutatkoztak be.

Andalúzia: sípályáról a tengerpartra 

„Andalúzia nem csupán tenger, homok és napsütés” – hangzott el az Andalúziai Idegenforgalmi Hivatal által Budapesten megrendezett workshopon, ahol a jelenlévők megismerhették a térség gazdag kultúráját, hagyományait, gasztronómiáját és látnivalóit.
Sevilla gyöngyszemei hatvan méter magasból

Sevilla gyöngyszemei hatvan méter magasból 

Aki az októberi őszben még szeretné magába szívni a nyár melegét, az utazzon el a spanyolországi Sevillába. Az andalúz fővárosban most is nagyon sok a turista.

Bezárt az Extenda 

Az Extenda Andalúz Kereskedelmi Iroda magyarországi képviselete az elmúlt 10 évben megszokott formájában áprilistól már nem működik tovább.

Ismét andalúz bemutató Budapesten 

Az Extenda, Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda immáron harmadik alkalommal szervezte meg az andalúz termékek magyarországi bemutatóját.

Rajtol az andalúz receptverseny 

Zamatosan telt ízek, friss fűszerek, egészséges hozzávalók – egy igazi mediterrán menü garantáltan jókedvre derít! Az Extenda (Andalúz Kereskedelmfejlesztési Iroda) jóvoltából a déli életérzés már áprilisban a magyar konyhákba költözik: a mediterrán konyha emblematikus hozzávalóit népszerűsítő andalúz receptverseny keretében mindenkinek lehetősége nyílik kipróbálni ügyességét, kreativitását a dél-spanyol konyha alapanyagainak felhasználásával.
Andalúz termékek bemutatója Budapesten

Andalúz termékek bemutatója Budapesten 

Az Extenda, Andalúz Kereskedelemfejlesztési Iroda második alkalommal szervezte meg az andalúz termékek magyarországi bemutatóját.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!