Pohárba zárt Balaton

Pohárba zárt Balaton 

Néhány nappal ezelőtt döntöttek a Balatoni Kör bírái arról, melyik borászatok nedűi felelnek meg az ehhez szükséges kritériumoknak.
Kiderült, kik palackozhatnak 2018-ból HegyBort

Kiderült, kik palackozhatnak 2018-ból HegyBort 

Már negyedik éve, hogy tavasszal debütál a BalatonBor legújabb évjárata: ezúttal május 21-én, a Société Budapestben lehetett először megkóstolni a 2018-as szüret eredményeként palackba került olaszrizlingeket. Az eseményhez másodjára csatlakozott Villány közösségi bormárkája, a REDy, de új díszvendéget is köszönthettünk Pannonhalmáról, a PH-Érték Egyesületet. Az évjáratpremier előtt került sor a HegyBor bírálatra is, így azt is megtudhattuk, hogy ki palackozhatja le 2018-ból a HegyBorát.
A BalatonBor Budapestre költözött

A BalatonBor Budapestre költözött 

Huszonnégy pincészet részvételével itt a Balaton régió első közösségi bormárkája, a BalatonBor második évjárata, amely már Budapesten is kóstolható.

Idén 24 pince készítheti el a BalatonBort 

2017-ben 24 pincészet állíthatja elő a kizárólag Olaszrizlingből elkészíthető BalatonBort.

Gourmet Fesztivál - Bemutatták az első BalatonBort 

Több mint húsz balatoni pincészet részvételével készült el a régió első közösségi bormárkája, a BalatonBor, amelynek első, 2015-ös évjáratát a budapesti Gourmet Fesztiválon mutatták be csütörtökön.
Látott már Borkarácsonyfát?

Látott már Borkarácsonyfát? 

A hagyományokhoz híven idén is Borkarácsonyfát állítottak a balatoni borászok a Városligeti Műjégpályán, majd a tóparti vendéglátósokkal kiegészülve egy ünnepi hangulatú Adventi Balaton Szalon keretében mutatták be kínálatuk legjavát a fővárosi közönségnek december 15-én.

BalatonBor: nemzetközi premierre készül a régiós márka 

Október 24-én lesz a nemzetközi premierje a milánói világkiállításon az egységes címkével ellátott, olaszrizlingből készült BalatonBornak, amely a magyar régiós márkaépítés első példája lehet - mondta Kardos Gábor, a bormárkát létrehozó Balatoni Kör elnöke az MTI-nek.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!