„Egy étterem akkor jó, ha a vendég bárhol leül egy székre, és úgy érzi, az övé a legjobb hely.”

„Egy étterem akkor jó, ha a vendég bárhol leül egy székre, és úgy érzi, az övé a legjobb hely.” 

A tavalyi Klasszis TopDesign versenyünk győztes tervezője, a Zazie Bistro & Bar belsőépítésze, vezető tervezője, Radnóczy Eszter többek között arról mesél, hogy miért lehet jó egy éttermi design.
Az MI kiváltja a belsőépítészek és a lakberendezők munkáját?

Az MI kiváltja a belsőépítészek és a lakberendezők munkáját? 

Nem tudjuk elképzelni, milyen legyen a csempe a fürdőszobában vagy a konyhában? Harmonizálnak majd a színek, vagy túl merész lesz? A mesterséges intelligencia (MI) ma már bárki számára képes megmutatni, hogyan nézne ki álmaink fürdőszobája, konyhája, vagy éppen a nappali egy új kanapéval. A Mapei most megmutatja, miként.
Hét belsőépítészeti trend 2023-ra

Hét belsőépítészeti trend 2023-ra 

A közelmúlt eseményei – a világjárvány miatti bezárkózás, a háború a szomszédban – mind arra késztetik az embereket, hogy egyre több időt töltsenek otthonaikban, illetve, ha elutaznak, akkor is szeretik az otthon nyugalmát maguk körül biztosítottnak látni. Ezek a változások rávilágítottak annak fontosságára, hogy a belsőépítészetet az egyedi igényeknek megfelelően alakítsák.
Izgalmas terek, harmonikus megoldások

Izgalmas terek, harmonikus megoldások 

Jó ideig állt elhagyatottan egy különös formájú, félbehagyott betonépület Esztergom közepén. Ebből alakítottak ki alig egy év leforgása alatt egy négycsillag superior kategóriájú elegáns városi hotelt, ahol a belsőépítészeti munkákat a Kroki Stúdióra bízták, a ház vendégszobáiba és különlegesen tágas közösségi tereibe pedig elegáns JAB textilek kerültek. (x)
Egy ötcsillagos pesti szálloda a belsőépítész szemével

Egy ötcsillagos pesti szálloda a belsőépítész szemével 

Az épület csodái, mint például a melegséget árasztó eredeti falfestmények, az úton-útfélen előbukkanó rejtélyes szimbólumok és a leporolt történelem mind olyan adottság, ami meghatározza a hely szellemét, de a házat megtölteni különlegességekkel - ez a belsőépítész feladata volt.
Itt a Szervita téri Emerald Residence

Itt a Szervita téri Emerald Residence 

Képgaléria mutatja be a Szervita-téri, négycsillagos Emerald Hotel & Suites butikhotelt. 
Alice Csodaországa

Alice Csodaországa 

Ha egy szálloda épületének saját története van, az mindig izgalmasan vonzó a vendég számára. Márpedig a pesti Andrássy úton található Alice Hotel múltja igazán titokzatosan mesés, derült ki azon a szakmai bejáráson, amelyet a JAB Csoport Magyarországi Képviselete Bakody Katalin vezetésével szervezett november 5-én, belsőépítész és tervező partnereik számára, és amelynek során a ház fiatal enteriőr tervezője, Gyűrűsi Lilla kísérte végig kollégáit a hotel belső terein.  
Ez az év más, mint a többi

Ez az év más, mint a többi 

Azonban varázslatosan szép idei Jab-anyagok debütálásában, hazai tervezők munkái során folyamatos felhasználásukban, és ehhez kapcsolódóan megrendelésekben idén sem volt hiány.

Eredetiség, eszközbarátság, co-working hasznosítás 

Szakemberek szerint ezekre a vendégigényekre és üzemeltetési szempontokra érdemes ügyelni egy szálloda belsőépítészeti kialakításakor - osztotta meg velünk a HOTREC tapasztalatait az MSZÉSZ.

Létrán a kapszulaétterembe 

Ki ne szerette volna gyerekkorában a nehezen megközelíthető, rejtett zugokat? A bergeni Fabbrica étterem belsőépítészetének tervezői, a holland Tjep Sutdio munkatársai határozottan a vendégek gyermeki énjét célozták meg ötleteikkel: a létesítményben ugyanis a falra szerelt „étkezőkapszulák” várják a vendégeket, amelyeket néhány fokos létrákon át lehet megközelíteni - írja a hg.hu.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!