Travel Agency Day a BGE-n

Travel Agency Day a BGE-n 

BGE KVIK Turizmus Tanszéke és a MUISZ újra várja az utazási irodákat március 20-án a BGE Markó utcai épületének aulájában.
Utazási irodák napja a BGE-n

Utazási irodák napja a BGE-n 

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi Vendéglátópari és Idegenforgalmi Kar (BGE KVIK) Turizmus Tanszéke a Magyar Utazási irodák Szövetségével (MUISZ) együttműködve egész napos programot szervez az egyetemi hallgatók számára azért, hogy felkeltse érdeklődésüket az utazásszervezöi szakma szépségei, sokszínűsége iránt.
Magyar siker a nemzetközi szakácsversenyen

Magyar siker a nemzetközi szakácsversenyen 

A 2020-as Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny első helyezést ért el a BGE KVIK hallgatója.
Szabadulószoba és gondolattérkép a diákoknak

Szabadulószoba és gondolattérkép a diákoknak 

November 8-án, a KVIK50 jubileumi rendezvénysorozat keretében 200 középiskolás diák ismerkedhetett meg játékos formában a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán a XXI. század sikerszakmáival, a kar képzési kínálatával.
50 éves a KVIK!

50 éves a KVIK! 

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara 2019-ben ünnepli jogelődje, a Kereskedelemi és Vendéglátóipari Főiskola megalapításának 50. évfordulóját. A félévszázados kereskedelmi, vendéglátóipari és turisztikai felsőoktatást a kar színes rendezvénysorozattal ünnepli meg.
Magyar siker a nemzetközi hotelmenedzsment-versenyen

Magyar siker a nemzetközi hotelmenedzsment-versenyen 

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendáglátóipari és Idegenforgalmi Karának (BGE KVIK) csapata az előkelő ötödik helyen végzett az EMCup 2019 nemzetközi hotelmenedzsment-versenyen. A hollandiai Maastrichtban február 17-18-án 36 neves egyetem részvételével megrendezett többfordulós versenyen a BGE The Rubicons csapat tagjait az ötödik hely mellett „Best Team Spirit” díjjal is jutalmazták a verseny során tanúsított kiváló csapatszellemért. Az idei verseny témája az Old School vs. New School volt, melynek keretében feltárták a jelenkor idegenforgalmi oktatásának hiányosságait, majd hosszútávú és fenntartható javaslatokat dolgoztak ki ezek megoldására.
BGE-Hungast együttműködés a gyakorlatorientált képzésért

BGE-Hungast együttműködés a gyakorlatorientált képzésért 

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara (BGE KVIK), valamint a Hungast Csoport együttműködési keretmegállapodást kötött elméleti és gyakorlati tudásbázisuk közös hasznosítására. A szakmai partnerségnek köszönhetően a jövőben az Egyetem hallgatói előtt megnyílik a gyakorlati tapasztalatszerzés és munkaerőpiaci bekapcsolódás lehetősége, míg a Hungast szakemberei szerepet vállalhatnak a szakmai képzés egyes részterületeiben.

Átadták a „Pro Gastronomia” díjakat 

Átadták a „Pro Gastronomia” díjakat a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán (BGE KVIK). A dr. Sándor Dénes által életre hívott díjat a hazai és nemzetközi gasztronómiában kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyek kaphatják meg.

A BGE hallgatói a Bocuse d'Or-on 

Közvetlen közelről követheti a világ egyik legrangosabb szakácsversenyét, a Bocuse d’Or európai döntőjét a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának 37 hallgatója, akik felszolgálóként és konyhai segítőként vesznek részt a rangos esemény lebonyolításában.
Bekerült az első háromba  a BGE hallgatója a francia szakácsversenyen

Bekerült az első háromba a BGE hallgatója a francia szakácsversenyen 

Czompa Fanny a BGE KVIK vendéglátás-szálloda szakirányos III. évf.-os hallgató az első három között végzett az Olivier Roellinger francia halas szakácsversenyen, melynek a témája a fenntartható fejlődés keretében felhasználható tengeri halak és tenger gyümölcsei voltak.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!