Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
KiBírhatatlanul jó ételek a Kopaszi öböl partján

KiBírhatatlanul jó ételek a Kopaszi öböl partján 

Akik ismerik és szeretik Bíró Lajos gasztronómiai stílusát és humorát, ismerős elemeket, szójátékokat találhatnak a ZAZIE étlapján – hogy csak a Grab’n Go kínálat Bíróbrod elnevezésű szendvicseit említsük.
Hévízi hotelben lazulós főzés, Bíró Lajossal

Hévízi hotelben lazulós főzés, Bíró Lajossal 

A Rib Eye steak húzós ára, húsok szellőztetése, hússzelet kalapja, vegáknak indiai és ázsiai konyha,  zöldségek profi elkészítésének titka, petrezselymes rafinéria - minderről hallhattunk Bíró Lajostól, a hazai gasztronómia meghatározó alakjától, akivel január 22-én  találkozhattunk a hévízi Hotel Európa Fit****superior újonnan átadott FitKitchen gasztrobirodalmában.
Bíró buja rántott bordái Budára bútoroznak át

Bíró buja rántott bordái Budára bútoroznak át 

Azért ehhez a Buda-projekthez hozzátartozik az is, hogy 2021. január 15-én bezár a Hold Utcai Piac, ahol a Buja Disznó eddig nagysikerrel üzemelt.
Bíró Lajos a Margitszigetre megy

Bíró Lajos a Margitszigetre megy 

Június 12-én nyílik a Bock Bisztró pop-up étterme, melynek a margitszigeti BRKLYN Island ad otthont.

Színre lép a gímszarvasborjú és a dunai kecsege 

Hatan versenyeztek a világ egyik legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjébe jutásért. Széll Tamás és csapata (Onyx étterem) képviseli Magyarországot május 10–11-én a Bocuse d’Or Europe-on, amelynek idén Budapest lesz a házigazdája.
Homár, rombuszhal, ír marhabélszín és…?

Homár, rombuszhal, ír marhabélszín és…? 

Ilyenre eddig még sosem volt példa: magyar résztvevő is szerepel a január 30-án, Lyonban sorra kerülő, a világ legrangosabb főzőversenyeként számon tartott Bocuse D’Or világdöntőjén! Széll Tamás séf (Onyx étterem, Budapest) a brüsszeli elődöntőn olyan klasszis gasztro nagyhatalmak versenyzőit előzte meg, amilyen Olaszország, Spanyolország vagy éppen Németország…

Merre tart a magyar konyha? 

A fenti címmel megtartotta nyitóülését a Turisztikai Menedzserek Szövetségének Gasztronómiai tagozata.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!