Reptéri élménytúra indul Debrecenben

Reptéri élménytúra indul Debrecenben 

Amint a járvány utáni helyzet lehetővé teszi, és visszatérnek a menetredszerű járatok a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren, elindulnak a szervezett reptérlátogatások is.

Ne tudja meg, milyen, amikor egy repülő hajtóműve robban! 

New Yorkból Dallas-ba tartott a Southwest amerikai légitársaság Boeing 737-ese, amikor egyszer csak meggondolta magát az egyik hajtómű, és normálistól egészen eltérő dolgot kezdett el művelni. Lehetett volna katasztrófa is a vége — derül ki az AIRportal.hu cikkéből.

230 utast tud szállítani a Boeing új, keskenytörzsű repülőgépe 

A június 19-én kezdődött Paris Air Show kiállításon mutatta be a gyártó a szakmai közönségnek a Boeing 737-es új, eddigi legnagyobb változatának, a MAX 10-nek a terveit.
Boeing 737-es szimulátort vásárolt az El Al légitársaság

Boeing 737-es szimulátort vásárolt az El Al légitársaság 

Ötmillió sékelért vásárolt repülőgép-szimulátort az El Al légitársaság egy holland cégtől, így ezentúl nem kell külföldre utazniuk a leendő pilótáknak.

Ahogy a repülőket szinte sosem látjuk 

Munkatársunk eljutott egy olyan helyre, ahová kevés kívülállót engednek be: a ferihegyi szerelőhangárban nézett szét, miközben ott éppen brazil, orosz és norvég repülőgépeken dolgoztak a szakemberek.

Huszonöt éve vette át első Boeingjét a Malév 

1988. november 18 estéjén landolt a Ferihegy betonján a Malév első Boeing 737-200-asa, mellyel merőben új fejezet kezdődött a bő másfél éve leállt Malév életében - számolt be a jeles nap alkalmából az AIRportal.hu.

Nagygépeket is fogadhat a Győr-péri repülőtér 

Kétezer méteresre nőtt a kifutópálya a Győr melletti péri repülőtéren, így már akár Boeing 737-eseket is képesek fogadni. 
Boeing 787 Dreamliner az Ethiopian Airlines flottájában

Boeing 787 Dreamliner az Ethiopian Airlines flottájában 

A társaság mindig a legújabb fejlesztéseket igyekszik bevezetni, a közeljövőben 10 Boeing 787 Dreamliner repülőgépet állít üzembe.
A leghosszabb kis-Boeinggel jön a KLM

A leghosszabb kis-Boeinggel jön a KLM 

Mostantól a legnagyobb befogadóképességű Boeing 737-essel közlekedik a KLM holland légitársaság Amszterdam és Budapest között, hogy ki tudja elégíteni az egyre növekvő igényeket. A KLM-nél kétosztályos elrendezésben 189 utast képes elhozni a fedélzetén a leghosszabb „kis-Boeing”.

Három repülőgépet vesz a Travel Service 

Három személyszállító repülőgépet vett csődbe ment európai légitársaságoktól - közülük kettőt a Malévtől - a Travel Service cseh magán légitársaság. Mindhárom gép Boeing 737-700 típusú - írja a Mlaád Fronta Dnes című cseh napilap pénteken.

Vége a fölösleges futkosásnak 

Fellélegezhetnek az utaskísérők az új Boeing 737-es repülőgépeken: végre nem keverhetik össze az utasok a stewardesst hívó gombot a lámpáéval.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!