Airbnb-t nyitna egy börtönből az új tulajdonos

Airbnb-t nyitna egy börtönből az új tulajdonos 

Szórakoztató létesítmény és Airbnb nyílhat egy használaton kívüli börtönben Missouri államban. A New York Post cikkében nem nevesített befektető 195 ezer dollárért (közel 70 millió forint) jutott hozzá a 20 éve üresen álló harrisonville-i börtönhöz.
Egy év börtönt kapott egy légiutas hamis covid-tesztért

Egy év börtönt kapott egy légiutas hamis covid-tesztért 

A brüsszeli illetékes bíróság egy évig tartó börtönbüntetésre ítélt 16 utast, aki az elmúlt hónapokban meghamisított negatív koronavírusteszt-eredményről szóló igazolást mutatott be a brüsszeli nemzetközi repülőtéren azért, hogy külföldre utazhasson - írta a La Libre Belgique című belga napilap szerdán.
Tíz év börtönt kockáztat, aki megsérti a brit beutazási rendeletet

Tíz év börtönt kockáztat, aki megsérti a brit beutazási rendeletet 

Súlyos szankciókkal igyekszik a brit kormány elejét venni a koronavírus terjedésének - írja a hvg.hu.
Megnyílik a turisták előtt az ókori Róma legrégebbi börtöne

Megnyílik a turisták előtt az ókori Róma legrégebbi börtöne 

Egy évig tartó helyreállítás után július 21-től ismét megnyitják a látogatók előtt a Capitolium-dombnál levő ókori börtönt, az ókori Róma legrégebbi börtönét, ahol a hagyomány szerint egykor Péter apostol is raboskodott.
Bűn, büntetés, vallás: fogvatartottak alkotásaiból nyílt kiállítás

Bűn, büntetés, vallás: fogvatartottak alkotásaiból nyílt kiállítás 

A Balassagyarmati Fegyház és Börtön fogvatartottjainak alkotásaiból nyitottak meg kiállítást szerdán Salgótarjánban a Balassi Bálint Megyei Könyvtárban. Mint István Gyöngyi, a börtön oktatásszervezője a rendezvényen összefoglalta: láthatók festmények a bűnről, a büntetésről, a fogva tartásról, vallásról.

Egy újabb ok, hogy tömlöcbe vessenek minket 

Már öt kilogramm szárított, fermentált vagy vágott dohány engedély nélküli birtoklása, megszerzése bűncselekménynek számítana egy az Országgyűlés gazdasági bizottsága által benyújtott módosító indítvány szerint.

Megnyitott az első „börtönbolt” 

A fogvatartottak által készített árukat értékesítő mintabolt nyílt Sátoraljaújhelyen, az országban elsőként. 

Megnyílik a látogatók előtt a 18. századi okkultista római börtöne 

Két, eddig nem látható kincsét mutatja be időlegesen a látogatóknak a római Angyalvár: azokat a termeit, ahol Alessandro Cagliostrót, a 18. század egyik leghíresebb kalandorát tartotta fogva egykor a pápa, továbbá egy gótikus szárnyas oltárt.

Lebilincselő hotel 

Az újonnan megnyílt holland luxus szálloda, ami nem mindennapi élményt nyújt a pihenni vágyóknak - írja a Newsee.
Pokoli utazás Latin-Amerika börtöneibe

Pokoli utazás Latin-Amerika börtöneibe 

Nemrégiben egy hivatalos ellenőrző szerv, az Emberi Jogi Tanács hat tagja vizsgálatot végzett a brazíliai Paraíba állam fővárosában, Joao Pessoában működő Romeu Goncalves de Abrantes börtönben. Koszt, beteg és szomjas rabokkal teli, túlzsúfolt cellákat találtak.

Visszaeső meztelenkedő 

Egy perccel kiengedése után a börtönből megint rács mögé került a Dél-afrikai Köztársaságban az a brit férfi, aki állandóan pucéran akar turistáskodni.

Hat hónapot kapott a kapatos pilóta 

Fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság az amerikai Delta légitársaság egyik pilótáját, aki olyan részegen jelentkezett szolgálatra a londoni Heathrow repülőtéren, hogy azt sem tudta, hova is kellene repülnie.

A Continental Airlines a vádlottak padján 

A Continental Airlines amerikai légitársaság felelősségét állapította meg hétfőn a Párizs melletti Pontoise bírósága a tíz évvel ezelőtt lezuhant Concorde repülőgép tragédiájában, amely 113 emberéletet követelt.

Két év börtön "jó szórakozásért" 

Repülőgép-szerencsétlenséggel fenyegetőzött egy kecskeméti fiú, cserébe két évet ülhet hűvösön.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!