Last Call: Munkaerőhelyzet a Vendég & Hotel Business Klub fő témája

Last Call: Munkaerőhelyzet a Vendég & Hotel Business Klub fő témája 

Munkaerőhelyzet van - esetek, problémák, megoldások a következő Business Klubon, október 25-én, a Király utcai Antré Étteremben.
Vendég & Hotel Business Klub: farm-to-table, élelmiszerbiztonság, design

Vendég & Hotel Business Klub: farm-to-table, élelmiszerbiztonság, design 

Ha érdekes a program, sokan kíváncsiak rá. Bár ezzel a megállapítással nem váltjuk meg világot, de attól még igaz: ilyen sokan még egyszer sem látogattak el hozzánk a klubunk életre hívása óta eltelt hét év alatt.
Nagy sikerrel zárult áprilisi Business Klub programunk

Nagy sikerrel zárult áprilisi Business Klub programunk 

Természetesen idén is folytatjuk a hazai szállodásés éttermes körökben sikeres szakmai programunkat.
Böngéssze a februári Vendég & Hotel Business Club fotógalériáját

Böngéssze a februári Vendég & Hotel Business Club fotógalériáját 

A februári Vendég & Hotel Business Club hamisítatlan horvát hangulatban telt: volt horvát népzene, burek és Karlovacko sör is, valamint megismerhették a horvát turisztikai statisztikákat számos egyéb érdekes program mellett. Nézze meg a rendezvényen készült fényképeket!

Áprilisban újra Vendég & Hotel Business Klub 

Lengyel népzene köszönti a belépőt, lesz autentkus lengyel mézbor és pirog, emellett e hónapi fő témánk: „Kell egy sztori!” – hiszen a világ trendjei szerint ma az eladható a vendéglátás, az idegenforgalom és a termékek területén, amelyet érdekes történet kísér. 

Buchonjárás, kassza kálvária, ágyazás design 

A nyári szünet után ismét folytatjuk nagysikerű szakmai programsorozatunkat, amelyen ezúttal a Hotel Benczúrral közösen látjuk vendégül a hazai vendéglátós és szállodai szakma prominens képviselőit.
Ifa, Budapest-kártya, tiszta víz és minőségi péktermék

Ifa, Budapest-kártya, tiszta víz és minőségi péktermék 

Szűnni nem akaró hóesés, csúszós utak, budaörsi helyszín – a Vendég & Hotel Business Klub elszánt közönsége mindezen nehézségek ellenére ismét velünk tartott, és az előadásokat követően megtekintették a Magyarországon egyedülálló tudásközpontot, a METRO Vevőakadémiát. Ahol szakmai képzéseket, továbbképzéseket tartanak a konferenciateremmel, a legmodernebb főzőállásokkal felszerelt tankonyhával, kávézóval, étteremmel rendelkező önálló egységben, a budaörsi METRO épülete mellett.

A szépség és az anyagi görgeteg 

Egy hónapon belül két Business Klub rendezvény? Igen, így tartottuk helyesnek, hiszen decemberben nem várható el, hogy a vendéglátós bármire a munkáján kívül ráér. Évbúcsúztató partik, gálavacsorák, találkozók, rendezvények egymás után, a hotelekben is év végén, a téli szünet idején szerencsére sok a vendég. November végi, a 2010-es esztendőt búcsúztató rendezvényünkön először a pénzről, vagyis az üzletet meghatározó anyagaikról volt szó, utána pedig rögtön a szépség következett.

Szaktárcáért felelős helyettes államtitkár és biobor 

„Örülök, hogy a vendéglátás egyik legújabb, exkluzív helyszínén találkozhatok a szakma képviselőivel”, kezdte előadását dr. Horváth Endre, a szaktárca helyettes államtitkára, a Nemzetgazdasági Minisztériumban (NGM) a vendéglátás- és szállodaipar tárca felelőse, aki a szakmát érintő legfőbb új változásokról számolt be.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!