A szakmai programot követően pálinka- és borkóstoló is lesz, valamint a háromfogásos ebéd kísérőjeként egy hazai ásványvíz is bemutatkozik.
Részletes program:
- Bouchonjárás, avagy tulajdonképpen mik is azok a bouchonok, és vajon elérték-e már Magyarország területét? (Előadó: Mautner Zsófia, gasztroblogger, Chili & Vanília)
- Kasszacsere kálvária: kóddal, anélkül, mikor és mennyiért, és milyen a jogszerű nyugtaadás? Meddig üzemeltethetők a régi pénztárgépek, és mi a legutolsó határidő, ameddig még beszerezhető az új? (Előadó: Várkonyi Gábor P.O.G., az IVSZ pénztárgép munkacsoport vezetője)
- Milyen ma egy minden szempontból kifogástalan, divatos és dizájnos ágyazás (Előadó: Varró Zoltán belsőépítész, dizájner)
PROGRAM:
10.30 – 11.00 regisztráció – kávé- és Zsindelyes pálinkakóstolás
11.00 – 12.30 szakmai előadások
12.30 – 13.00 háznézés, kávészünet
13.00 – 14.30 háromfogásos üzleti ebéd, amelynek előétele és főétele a Hotel Benczúr konyháján készül, utána Szamos desszertet kóstolunk, etyeki borok és Harmónia ásványvíz kíséretében.
Jó idő esetén a programot a teraszon tartuk!
IDŐPONT: 2013. szeptember 23. (hétfő) 11.00 -14.30
HELYSZÍN: Hotel Benczúr ***Superior (1068 Budapest Benczúr utca 35.)
Jöjjön el, hogy …
- különleges környezetben találkozhasson üzleti partnereivel
- egy kellemes üzleti találkozó keretében értesüljön újdonságokról
- személyes kapcsolatokat építhessen
- egy exkluzív klub tagja legyen!
Egy házból vagy vendéglátóegységből alapvetően egy fő részvételére számítunk, hiszen meghívottaink körét 2013-tól meglehetősen kibővítettük, a második főtől 3.000 Ft/fő részvételi díjat számítunk fel.
KAPCSOLATTARTÓ:
Légrády Edit I project manager I [email protected] I Tel: (06 1) 430 4591
A kitöltött jelentkezési lapot legkésőbb 2013. szeptember 19-ig (csütörtök) faxon a +36-1-430-4579-es, illetve beszkennelve a [email protected] címre várjuk. Csak az így elküldött jelentkezéseket tudjuk elfogadni. A rendezvényre kizárólag a szállodai- és vendéglátóipari szakma szereplőit várjuk.