Veszteségek csökkentése

Veszteségek csökkentése 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a járványhelyzet új szolgáltatást hozott a Danubius Hotels-nél: elindították az irodahotel, azaz a „roomoffice” szolgáltatást és a házhozszállítást is, amiről már publikusak is a ház friss tapasztalatai.
A járványhelyzet új szolgáltatást hozott

A járványhelyzet új szolgáltatást hozott 

A jelenlegi pandémiás helyzet eddig nem létező szolgáltatásokat hívott életre a Danubius Hotelsnél. Elindították az irodahotel, azaz a „roomoffice” szolgáltatást és a házhozszállítást is.

Újra „Finn Hetek” a Danubius Hotel Heliában 

A tavalyi finn tematikus hetek sikere után a Danubius Hotel Helia idén is megrendezi a különleges gasztroprogramot. December 1-22 között, a Yellow Bistro & Bar-ban finn specialitásokat kóstolhatnak az érdeklődők. A nyelvtörő nevű fogások Tóth Zoltán Executive Chef kreativitását dicsérik, a finn hetek ötletét a szállodát jellemző finn építészeti hatás is inspirálta
Megújuló Helia

Megújuló Helia 

Az elmúlt években nagyszabású rekonstrukció indult el a Danubius Hotelsnél, amelynek eredményeképp számos szálloda megújult. Most épp a Danubius Hotel Helia étterme és a szálloda terasza mutatta be felfrissített belső tereit és gasztronómiai koncepcióját, nagyszabású ügyfélparty és sajtótájékoztató keretében, az új dizájn alapját képező pitypangok és sárga színek köré építve.

Teltházas gálavacsora, rekord közgyűlési részvétel várható 

A Hotel Parlamentben ülésezett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Ügyvezetése, ahol áttekintették a Danubius Hotel Héliában november 21-én kezdődő kétnapos, tisztújító jubileumi közgyűlés előkészületeit. A közgyűlésre regisztrált tagok száma rekordot ért el, míg a tisztújítást követő gálavacsora több mint 300 fővel teltházas, így arra lezárult a regisztrációs lehetőség.

Finn gasztronómiával ünneplik a finn szállodatervezőt 

A Danubius Hotel Helia 1990-ben nyitotta meg kapuit a finn építész, Pekka Helin tervei alapján, akinek keze nyomát a szálloda felújítása során is nagy tiszteletben tartják. Ezen finn hagyományokra alapozva Tóth Zoltán Executive Chef a skandináv gasztronómiába kalauzolja el a hotel lobbijában található Yellow Bistro & Bar vendégeit.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!

Group travel: next stop the Grand Est!

Group travel: next stop the Grand Est! 

The Grand Est is a must-see destination for group travel lovers. With its historic cities and unspoilt natural landscapes, this rich, diverse region offers an unrivalled range of experiences.
Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.