A járványhelyzet új szolgáltatást hozott

A jelenlegi pandémiás helyzet eddig nem létező szolgáltatásokat hívott életre a Danubius Hotelsnél. Elindították az irodahotel, azaz a „roomoffice” szolgáltatást és a házhozszállítást is.

 A „roomoffice” jelenleg a jelenleg a budapesti Danubius Hotel Heliában és a győri Danubius Hotel Rábában elérhető. Keretében szállodai szobát vagy lakosztályt bérelhet a vendég, ahol biztonságosan, nyugodt körülmények között dolgozhat. A profi irodai körülmények mellett a Helia bizonyos lakosztályaiban hozzáférhető privát szauna is, amely egy nehéz munkanap után segít a feltöltődésben. A roomoffice ajánlatokat mindig az aktuálisan elérhető szolgáltatásokhoz igazítják, amint lehetséges, étteremben elfogyasztható ebéddel és wellness használattal is bővül a kínálat.

A házhozszállítás is új szolgáltatás. „A cégek munkatársai magánszemélyként is jelezték felénk, hogy igény lenne  a finom falatokra az otthonukban is” – mondta el Gál Judit, a Danubius Hotels marketing és kommunikációs igazgatója. „Szállodaláncunk egy új és biztonságos módot talált ki, hogy a járványhelyzetre reagálva helyszíni személyzet nélkül szolgálja ki a különböző létszámra szóló igényeket. A menüsor a Danubius séfjei által összeállított, kiegyensúlyozott étrendet követi. Megjelent a karácsonyi menüsor, melyben igazi különlegességek is helyet kaptak” – tette hozzá Gál Judit.

„A gasztronómiai élményekről nem kell lemondani akkor sem, ha az éttermek zárva vannak. Akár egy családi születésnapon, akár egy adventi hétvégén vendégeink a kifogástalan, legjobb chefjeink által megálmodott és elkészített ételeket fogyaszthatják el otthonukban. Azoknak is ajánlom, akik nem vágnának bele egy egész malac, vagy pulyka sütésébe, de régóta tervezték, hogy egyszer ilyen étel is helyet kap az ünnepi asztalon. Most eljött ennek is az ideje!” – tette hozzá Maráczi Imre, a Danubius Hotels vezető konyhafőnöke.


Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók

Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban

Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban 

Az élet körforgása a bárpult mögött.
MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák?

MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák? 

Közelednek az ünnepek, sokan terveznek erre az időszakra kisebb-nagyobb utazásokat. de érdemes körültekintőnek lenni az előkészületeknél...
Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen

Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen 

Különdíjat nyert a dual-branded ibis&TRIBE Budapest Stadium hotel.
Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija

Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija 

November 21-én egy varázslatos érzékszervi utazással zajlott a Pullman Happenings rendezvénysorozat első magyarországi eseménye, amelynek művészi koncepcióját Demeter Richárd álmodta meg.
Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely 

Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén 

Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.
Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel

Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel 

Az egykori négycsillagos hotelben már a felújítási munkálatok is elkezdődtek.
Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón

Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón 

November 16-án tartották a Heritage Hotels of Europe Awards gáláját, amelynek során Európa történelmi szállodáinak legjobbjait ünneplik.
Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival

Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival 

A Hotel Divinus*****Superior az Everguest egyik legösszetettebb projektje.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.