Visszatérnek a német turisták Egyiptomba 

A német utazási irodák többsége a mediterrán térség iránti növekvő érdeklődésről számolt be az fvw.com német portálnak.

Július végi fordulat a Kartago Toursnál 

A gyenge szezonkezdet után július végén megindult a kereslet Tunézia és Egyiptom iránt a Kartago Toursnál. A társaság a téli szezonban az észak-afrikai üdülőhelyek mellett egzotikus utakat és a Der Touristik teljes árualapját kínálja. 

Ezt várják a német utazási irodák az idei évtől 

Minimális mértékben ugyan, de nőtt tavaly a németországi utazási irodák forgalma, és az idei évtől is ezt várják a német szakemberek – derül ki az fvw. com portál elemzéséből.

A DER Touristik felvásárolhatja a Kuonit 

A REWE Csoport turisztikai ága, a DER Touristik ma bejelentette, hogy mind az Európai Unió, mind Svájc versenyhatóságai feltételek nélkül jóváhagyták a svájci Kuoni Travel Holding Ltd. teljes európai utazásszervezői és utazási irodai üzletágának felvásárlását. A tranzakció, amelyet 2015. június 22-én jelentett be a REWE Csoport, ezzel teljessé vált.
Tatán mutatta be téli árualapját a DERTOUR Hungária

Tatán mutatta be téli árualapját a DERTOUR Hungária 

Az elmúlt hétvégén tartotta meg a DER TOURISTIK Frankfurt legújabb, 2015-2016. tél katalógusait felvonultató bemutatóját a DERTOUR Hungária. A megszokott egy estés, budapesti eseménytől eltérően, az idén Tatán tartott kétnapos rendezvény keretében a részt vevő irodák az előadások mellett megismerkedhettek a város természeti és kulturális örökségeivel, valamint kipróbálhatták magukat sárkányhajózásban is.
Óriások kezében az európai utazási piac

Óriások kezében az európai utazási piac 

Két mamutvállalat, a TUI és a Thomas Cook dominál az európai utazásszervezői piacon.

Hackertámadás érte az online foglalási rendszert 

Ügyfelek hitelkártyaadatait lopták el ismeretlenek a legnagyobb német turisztikai foglalási rendszer adatbázisából.

A DER Touristik márka alá vonja turisztikai márkáit a Rewe csoport 

A kölni Rewe csoport újrapozícionálja magát és turisztikai aktivitásait egy közös ernyőmárka, a DER Touristik név alá szervezi, írja a Touristik Atuell. 
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!