Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Pingálóasszonyok és szürkemarhák a székesegyház árnyékában

Pingálóasszonyok és szürkemarhák a székesegyház árnyékában 

Kalocsa turizmusa újra felszállóágba került. A 2008-ban elkezdett felújítási program eredményei már látszanak, jövő tavasztól a turistákat egy látnivalókkal teli, teljesen megújult város fogadja. 

31,6 milliárd forintból fejlesztik a dunai hajózást 

A dunai hajózás fejlesztésére Magyarország rendszeresen és sikerrel pályázik uniós forrásokra: a 2014-2020-as pénzügyi időszakban eddig támogatást nyert 12 projekt 31,6 milliárd forint összértékű beruházás megvalósítását teszi lehetővé - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Bemutatták TIMEA-t 

Egy év kihagyás után 2015 decemberében újra megrendezte szakmai nyílt napját a Magyar Turizmus Zrt., az eseményen a szakmabeliek találkozhattak a társaság külképviselőivel is.

Összefogás a dunai hajózás fellendítéséért 

A dunai hajózás feltételeinek javítása és fejlesztése érdekében együttműködési megállapodást írt alá pénteken Budapesten a Duna Bizottság és az Európai Bizottság Közlekedéspolitikai és Szállítási Főigazgatósága.

Szárnyashajóval Mohácsról Budapestre 

Október utolsó napján szárnyashajó indul a Mahart a mohácsi kikötőjéből a fővárosba. Az öt órás utat – a Duna mentén több várost is érintve – reggel nyolc és délután egy óra között teszi meg.

Kedd délelőtt nem járnak Budapesten a dunai hajók 

Két buszjárat is útvonalat vált.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!