Turisztikai kutatásokat vizsgált az Edutus Főiskola

Turisztikai kutatásokat vizsgált az Edutus Főiskola 

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében 2015. november 20-án az Edutus Főiskola Budapesti Tagozatán workshopot szervezett a Turizmus Tanszék.

Utazási Klub és ajándékozás az Edutustól 

Partnereivel együtt Utazási Klubot hoz létre az Edutus főiskola. A Klubbal céljuk a környezettudatosság hirdetése. A szakmai gesztuson túl 27-én városi akciót is tervez az iskola.

Online marketing tananyagot dolgoz ki az Edutus 

Kutatások és szakmai háttéranyagok elkészítésében is részt vehetnek az Edutus Főiskola hallgatói, illetve gyakorlati helyeket biztosít számukra a Magyar Turizmus Zrt. annak a megállapodásnak a keretében, mely a két intézmény között jön létre. A főiskola emellett kidolgoz egy olyan turizmus online marketinggel foglalkozó tananyagot, mellyel a hallgatók a legmodernebb, naprakész tudással kezdhetik meg szakmájukat - ez azon a szakmai fórumon hangzott el, melyet az online marketing eszközök és módszerek turizmusban való alkalmazásáról tartottak január 29-én a Falk1 rendezvényközpontban.

Az online marketing finomságai 

Világszerte több mint 2 milliárd fő, Magyarországon minden második ember használja ma aktívan az internetet. Az utazásokat is egyre többen tervezik és szervezik online módon – derült ki az Edutus Főiskolán tartott konferencián.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!