Így állnak az idei nyári foglalások eddig a TUI-nál

Így állnak az idei nyári foglalások eddig a TUI-nál 

Nem árulunk el nagy titkot, ha elöljáróban elmondjuk: Törökország szerepel eddig a foglalások élén.
Íme, a magyarok kedvenc úti céljai az adventi időszakban

Íme, a magyarok kedvenc úti céljai az adventi időszakban 

A karácsony közeledtével egyre több tematikus városi rendezvény várja a kíváncsi kalandorokat, de a szállásadók is ünnepi ajánlatokkal, programokkal teszik emlékezetesebbé ezt az időszakot.
Itt az őszi szünet, szépen telnek a hazai szállodák

Itt az őszi szünet, szépen telnek a hazai szállodák 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ előfoglalási adatai szerint összesen közel 300 ezren indulnak útnak október 27. és november 5. között, 850 ezer vendégéjszakára érkezett előfoglalás.
Jóval több az előfoglalás pünkösdre, mint tavaly

Jóval több az előfoglalás pünkösdre, mint tavaly 

A pünkösdi hosszú hétvégére 15 százalékkal nőttek az előfoglalások az előző évihez képest - közölte saját adatai alapján a Szallas.hu szerdán az MTI-vel.
Hazai házak előfoglalási adatai a húsvéti időszakra

Hazai házak előfoglalási adatai a húsvéti időszakra 

A húsvéti, négynapos hosszú hétvége beindítja a tavaszi üdüléseket: a Szallas.hu adatai szerint 17 százalékkal nőtt az előfoglalások aránya időarányosan az előző évhez képest. 
Jó előfoglalási mutatók, sorban állás az utakért

Jó előfoglalási mutatók, sorban állás az utakért 

Biztató hírek az utazási irodák részéről a legnagyobbak közül az egyiktől: az IBUSZ évadnyitó partnerpartiján jártunk, ahol friss információkat kaptunk a főszezont megelőző, előfoglalási adatokon alapuló helyzetről.
Lesznek teltházas sárvári szállodák

Lesznek teltházas sárvári szállodák 

Az előfoglalási adatok alapján júliusban alig marad pár szabad szoba a sárvári szállodákban. Már a szezon kezdetén 80-90 százalékos volt a hotelek júliusi foglaltsága. Augusztus is félig elkelt már. 
Már az év elején lefoglaljuk a nyári vakációt

Már az év elején lefoglaljuk a nyári vakációt 

A törzsvendégek, a kiemelt időszakban utazók már az év elején lefixálják a nyaralást. De a szállásfoglalások összességét nézve is érzékelhető a tudatosság: a többség már az utazás előtt 6-7 hónappal dönt a vakáció helyszínét és a szállást illetően. Az ok általában egyértelmű: így akár negyedével is csökkenthetjük az árakat.
Dübörög az előfoglalás a Kartago Tours-nál!

Dübörög az előfoglalás a Kartago Tours-nál! 

Az utazásszervező minden eddiginél korábban, már november elején megnyitotta a 2019 nyári kínálat értékesítését, és ezzel párhuzamosan katalógusuk is rekordidő alatt, már december elejére elkészült. Részben emiatt és viszonteladó partnereik hathatós segítségének köszönhetően a tavalyi év utolsó két hónapjában több, mint négyszer annyi utazást foglaltak le, mint egy évvel korábban, mondta el lapunknak Hajducsi Tamás, a cég marketing vezetője.
Teljesen megújult a Personal Tours főirodája

Teljesen megújult a Personal Tours főirodája 

A Personal Tours Frankel Leó utcai főirodája új dizájnnal, új bútorokkal és kirakattal, de régi kollégáival várja utasait.

Erős last minute időszak várható 

A Sun & Fun Holidays óvatos optimizmussal várja az idei szezont. Mind a charteres, mind a szállodai szerződéseiket maximális rugalmassággal kötötték meg, hogy a piaci igények alakulásával párhuzamosan növelni vagy csökkenteni tudják kapacitásaikat.

Kartago Tours: már foglalható a 2016-os árualap 

A Kartago Tours bejelentette, hogy online rendszerükben és az XML-ben megnyitották a 2016-os nyári kínálatuk értékesítését. Az év végéig fantasztikus előfoglalási árakon érhetők el a jövő évi üdülések. A 2016 nyári katalógus várhatóan 2016 januárjában jelenik meg.

Gyorsított ellenőrzés és ingyenes parkolás a Taurus utasainak 

Két kényelmi szolgáltatást kapnak jövőre ingyenesen Ferihegyen a Taurus Reisennek azon utasai, akik idén december 31-ig lefoglalják 2015. évi, budapesti indulású nyaralásukat – közölte lapunkkal az utazásszervező. 

Előfoglalási vagy last minute kedvezmény? 

Avagy foglaljunk időben, vagy várjunk az utolsó pillanatig? - morfondírozik Kreatur.

Megkezdődött a 2014 -es év a Green Travelnél 

Több mint száz szállodával kezdte meg az előfoglalási időszakot a Green Travel.

Újdonságok a Sun & Fun Holidays 2013. nyári árualapjában 

Azon utasok számára, akik időben szeretnék biztosítani gondosan kiválasztott szálláshelyeiket nyaralásukhoz, a dinamikusan fejlődő tour operator hatalmas nyári árualapjára rendkívül kedvező előfoglalási kedvezményeket biztosít. 25% előfoglalási kedvezményt és ingyenes repülőtéri parkolást kínál az utazásukat december 31-ig lefoglaló utasainak. Akik pedig január 31-ig döntenek utazásukról, 20%-os, a március 31-ig foglalók pedig 15%-os előfoglalási kedvezményben, valamint ingyenes repülőtéri parkolásban részesülnek.

Előfoglalási toplista 

Közel 800 ezer online keresés és több mint háromezer megkötött utazási szerződés alapján a Start Utazási Iroda összeállította az előfoglalási időszak legnépszerűbb úti céljainak listáját.

Színes csokrot kínál a Best Reisen 2011-re 

Extra jutalék, árgarancia fix foglalásokra, Dino Club bővítés, csak néhány a Best által kínált idei újdonságok közül.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére