Dübörög az előfoglalás a Kartago Tours-nál!

Az utazásszervező minden eddiginél korábban, már november elején megnyitotta a 2019 nyári kínálat értékesítését, és ezzel párhuzamosan katalógusuk is rekordidő alatt, már december elejére elkészült. Részben emiatt és viszonteladó partnereik hathatós segítségének köszönhetően a tavalyi év utolsó két hónapjában több, mint négyszer annyi utazást foglaltak le, mint egy évvel korábban, mondta el lapunknak Hajducsi Tamás, a cég marketing vezetője.

First minute - mindenek előtt

A nyugat európai piaci trendeknek köszönhetően az utóbbi években nagyon megváltoztak az előfoglalási feltételek. Egyre hangsúlyosabb teret kap a first minute foglalás jelentősége hazánkban is, mivel a mediterrán és észak-afrikai üdülőhelyeken hamar elfogynak a legjobb és legkeresettebb szállodakapacitások. Az utazásszervezők új kihívásokkal kell szembenézzenek, míg korábban „csak” az utasokért kellett megharcolni, ma már a növekvő kereslethez a gazdag kínálat megteremtése és fenntartása is kihívást jelenthet. „Ki kell mondani, nem csak az utazási irodáknak előnyös, hanem az Utasok érdeke is, hogy minél előbb foglaljanak, mert aki későn gondol a nyárra, könnyen lemaradhat a legjobb árakról és ajánlatokról” – nyilatkozta Hajducsi Tamás.

 

„Cégünk a német DER Touristik égisze alatt működik, mely rendkívül stabil és tőkeerős hátteret biztosít a garanciális szállodák lekötésére. Ennek ellenére sajnos még nálunk is előfordul, hogy elfogynak a helyek, ezért igyekszünk ehhez alakítani az értékesítési terveinket. Az előfoglalás első szakasza rendkívül sikeres volt, de januárban számos fórumon folytatódik a reklámkampányunk.”

A kampány fő eleme egy edukációs felhangú reklámfilm lesz, mely a cég Youtube csatornáján itt megtekinthető:

{youtube|id=t4oIkZKzs08}

Az előfoglalási akció második szakasza január 30-ig, a záró időszak pedig március 20-ig tart, ameddig ugyan csökkenő kedvezménnyel, de még mindig nagyon jó áron foglalható nyaralás.

És ha ez önmagában nem lenne elég, számos olyan extrát kínálnak, mellyel most tényleg megéri az előre gondolkodás:

- Elegendő mindössze 20.000 Ft/fő előleg (+ a sztornóbiztosítás) a foglaláshoz. Ezt az összeget 2019. március 20-ig kell kiegészíteni 40 % előlegre

- a foglalás flexibilis, azaz március 20-ig költségmentesen módosíthatók, amennyiben az utazók létszáma nem csökken és az új utazás legalább olyan értékű, mint az eredeti foglalás. A módosított utazásra a módosítás időpontjában érvényes ár vonatkozik.

- A Kartago Tours az előfoglalási akció ideje alatt is teljes árgaranciát vállal, garantálja, hogy utólag nem emelnek árat!

- Az utazáshoz kedvezményes parkolás vagy repülőtéri transzfer foglalható.

23 éve stabilan a piacon

A Kartago Tours 2018-ban közel 50 %-os árbevétel növekedéssel sikeres évet zárt és stabilan őrzi piaci pozícióit. A Tunéziában piacvezető idénre további erősítést és kiegyensúlyozott növekedést tervez, emiatt vagyoni biztosítékát is 1,5mrd Ft-ra emelte. Az utazásszervező zászlóshajói Tunézia és Djerba, Egyiptom, valamint Törökország, mindhárom üdülőhelyre heti három-három charterjáratot terveznek. Marsa Alam-ra megnövelt kapacitással, Antalya-ba pedig debreceni járatot is indítanak, valamint ismét felvették kínálatukba Sharm El Sheikh üdülőhelyet is.

A fentieken kívül további választható úti célok:

Repülővel: Görögország (Korfu, Kréta, Rodosz és Zakynthos), Spanyolország (Mallorca, Costa Brava, Gran Canaria, Tenerife és Fuerteventura), Madeira, Málta, Zöld-foki-szigetek.

Egyéni utazással: Bulgária és Olaszország (Toscana, Észak-Adria)

Megbecsült partnerhálózat – 40 milliós januári pénzeső

Az utazásszervező évek óta könnyen átlátható, versenyképes jutalékrendszert kínál a viszonteladóknak. A napokban kerül kiküldésre az idei új szerződés, a sávos rendszer előnye, hogy mindig az aktuális teljesítményt veszi figyelembe és növekedés esetén visszamenőleg is elszámolják a többlet jutalékot. A Kartago Tours továbbra is a megrendelés teljes összegéből ad jutalékot, beleértve az illetéket is. Lehetőség van továbbra is magasabb jutaléksávot választani, aminek teljesítéséhez marketing támogatással is hozzájárul a cég. Mindezeken felül extraként növekedési bónusz is kiegészíti a szerződésben vállaltakat.

„A január nálunk nem csak az évkezdetről és az új partneri szerződésről, hanem a korábbi év teljesítményének jutalmazásáról is szól. A tavalyi év növekedését jelentős részben stabil partnerhálózatunknak köszönhetjük, nekik idén is a növekedési bónusszal háláljuk meg a bizalmat. A köszöneten túl idén ez közel 40 millió Ft-ot jelent, ami most extraként a viszonteladóinkhoz kerül” – tájékoztatott Hajducsi Tamás.

Erősítés a partnerkapcsolatban - bővülő csapat

2019 jelentős mérföldkő a Kartago Tours életében, két sok éves tapasztalattal bíró kolléganő is nyugdíjba vonult, Köröshegyi Zsuzsa és Keller Edit évtizedes munkáját a cég lapunk hasábjain keresztül is szeretné megköszönni. Ezzel párhuzamosan a partnerkapcsolati pozíciókban új kollégákkal bővül a csapat, Mari-Lehota Andrea a viszonteladásért felelős vezető, Bajzáth Hajnalka, korábbi török idegenvezető pedig a partnerkapcsolati manager pozíciójába érkezik.

Elérhetőségeik:

Mari-Lehota Andrea viszonteladas@kartagotours.hu; a.mari-lehota@kartagotours.hu +36 1/462-8459

Bajzáth Hajnalka partner@kartagotours.hu; h.bajzath@kartagotours.hu +36 1/462-8457

Az utazásszervező 2019-ben is további fejlesztéseket tervez, melyek közül a pontgyűjtésre alkalmas elektronikus törzsutas kártya bevezetése már januárban esedékes. A kártya a viszonteladók számára is jelentős könnyítést nyújt majd az adminisztrációban. Ezen kívül az elektronikus adatátadás terén is innovatív megoldásokon dolgoznak, továbbá tervben van egy szezonnyitó Gálaest megrendezése, ahol viszonteladó partnereiket is vendégül látják majd.

(X)

Forrás: Turizmus Online


Új dubaji programok - télen-nyáron

Új dubaji programok - télen-nyáron 

A már ismert, ikonikus látnivalók mellett számos gyerek és családi, szabad- és beltéri program, kulturális rendezvények hosszú sora várja a Dubajba látogatókat.
Az utazás az új álommeló

Az utazás az új álommeló  

A 18-27 év köztiek és a 28-37 év köztiek döntő többsége tartja álommunkának az utazást.
Friss adatok a német beutazó turizmusról

Friss adatok a német beutazó turizmusról 

A DZT legújabb jelentése szerint az előzetes adatok és az aktuális számok alapján a német beutazó turizmus dinamikusan növekedett 2024. első negyedévében.
Strandnyitás Párizsban

Strandnyitás Párizsban 

A St. Tropez és Nizza hangulatát megidéző vízpartokat természetesen a Szajna partján alakítják ki.
Az évszázad leghumorosabb kampányával csalogatja a turistákat Bécs

Az évszázad leghumorosabb kampányával csalogatja a turistákat Bécs  

A „Post-Vienna-Blues” – megvonási tünet szindrómára alapuló kampányt máris több nemzetközi sajtóorgánum felkapta.
Így tisztítják meg a világ leghíresebb szobrát

Így tisztítják meg a világ leghíresebb szobrát 

Évente több mint egymillióan utaznak az olaszországi Firenzébe, hogy egy pillantást vethessenek a szoborra.
Barcelona, Velence, Amszterdam, Kanári-szigetek - túlterhelt turisztikai célpontok. Lehet-e tenni ellene?

Barcelona, Velence, Amszterdam, Kanári-szigetek - túlterhelt turisztikai célpontok. Lehet-e tenni ellene? 

Van megoldás a túlterhelt turisztikai úti célok esetén a túlturizmustól (overtourism) szenvedő városokra nehezedő tömegnyomás enyhítésére, véli a szakértő.
Elemzés az idei első negyedévről: aki külföldre indul, sok pénzt költ

Elemzés az idei első negyedévről: aki külföldre indul, sok pénzt költ 

Az idén idáig több magyar ment külföldre, mint tavaly, és átlagosan napi 31 ezer forintot költött.
Több is veszett Mohácsnál - törökországi magyar emlékek nyomában

Több is veszett Mohácsnál - törökországi magyar emlékek nyomában 

Mohácsnál tényleg sok minden elveszett – azonban a törökök egész másképp látják a mohácsi csatát. Szerintük dicsőséges hadjáratuk egyik legnagyobb győzelmét aratták – útban Bécs bekebelezése felé, 1526. augusztus 29-én.
Igazi meglepetésország - a Selyemút mentén

Igazi meglepetésország - a Selyemút mentén 

Akik már bebarangolták tájait – mind egybehangzóan állítják, sokkal nagyobb élmény felfedezni ezt a közép-ázsiai országot, mint amire előzetesen számítottak.

Interjú

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk:  Dizájn hotel a tó közepén

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: Dizájn hotel a tó közepén 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023.évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.