Színes csokrot kínál a Best Reisen 2011-re

Extra jutalék, árgarancia fix foglalásokra, Dino Club bővítés, csak néhány a Best által kínált idei újdonságok közül.

Az iroda a 2011-es évre új premizáló rendszert adott ki partnereinek, amely értelmében a továbbra is évközben elszámolásra kerülő extra jutalék mellett, az irodák a 2011-es év lezárását követően forgalomarányos marketingtámogatásban és illetékből történő visszatérítésekben részesülnek.

A tavalyi év sikeres értékesítését követően a Best Reisen már idén januárban megjelentette Törökország 2011 Nyár katalógusát és a hozzá tartozó előfoglalási akciós árlistát, melyet egy Bónusz árlista követett, ami szintén a katalógus szerves részét képezi, új kedvezményes árakkal kiegészítve. Az előfoglalási időszak mindkét árlistára vonatkozóan március 1-ig tart.

Az előfoglalási akciós időszak alatt beérkezett fix foglalásokra árgaranciát vállal a cég és a szabad helyek függvényében ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

A Tunéziában és Egyiptomban bekövetkezett sajnálatos események hatására a Best Reisen charterjáratai leállítására kényszerült. A belpolitikai helyzet rendeződésével Tunéziába várhatóan április 1-vel, míg Hurghadára, Sharm el Sheikh-re és Aqabába április 3-val újra közlekedtetik charterjárataikat.

Emellett 2011.március 11-től az iroda elindítja törökországi charterjáratát a Budapest-Antalya útvonalon. A döntéssel partnerhálózat értékesítési lehetőségeit valamint a folyamatos árualap biztosítását kívánják megteremteni. A charterjáratra akciós árakon foglalhatnak partnereik továbbá az esetleges egyiptomi lemondások miatti átfoglalási lehetőséget is biztosítják.

2011-től bővítik Dino Club szállodáikat belföldön is. A Velence Spa & Resort Hotellelel kötött szerződés értelmében a szálloda lesz Magyarország 1. Dino Club tag szállodája.

A charterjáratokra történt repülőjegy értékesítés sikerét követően a Best Reisen lehetővé tette partnerei számára a menetrendszerinti járatokra történő repülőjegy foglalást a saját weboldalán keresztül, valamint affiliate felületen az iroda oldalán is.

Informatikai fejlesztéseknek köszönhetően a VIP rendszer szerverházba való kihelyezését követően, a Best Reisen még gyorsabb on-line kommunikációt tesz lehetővé a partnerirodái on-line foglalásához.

(x)


Művészet és vendéglátás a Káli-medencében

Művészet és vendéglátás a Káli-medencében 

A Káli Art Inn lett 2023-ban az Art is Business Díj Vállalati kategóriájának győztese. Tulajdonosai, a Molnár Júlia–Héjja Róbert házaspár, szívvel-lélekkel elkötelezett amellett, hogy ötvözze a vendéglátást a művészetek szenvedélyes támogatásával. A Káli Art Park kialakításával pedig olyan egyedülálló kiállítóhelyet hoztak létre, ahol a kortárs szobrászművészek bemutathatják és értékesíthetik alkotásaikat.
Hamis hotelértékelések - mit tehetünk a csalók ellen?

Hamis hotelértékelések - mit tehetünk a csalók ellen? 

A tanulmányok szerint a fogyasztók több mint 90%-át befolyásolják az utazástervezésben az online platformokon posztolt értékelések, így nem meglepő, hogy az ágazat nagy harcot vív a hamis értékelésekkel, beleértve az indokolatlan rágalmazást és az érdemtelen túlértékelést egyaránt.
Szállodatörténelmet ír a Hunguest

Szállodatörténelmet ír a Hunguest 

480 teniszpálya területével egyenlő fejlesztést tudhat maga mögött a Hunguest, ami történelmi léptékű, hiszen Magyarországon ilyen volumenű szállodaipari felújítás és szállodaépítés még nem zajlott
Ráborították az asztalt a Bookingra

Ráborították az asztalt a Bookingra 

A beérkezett észrevételek értékelése után immár végleges a Gazdasági Versenyhivatal jelentése a hazai online szálláshely-közvetítési és szálláspiacon elvégzett gyorsított ágazati vizsgálatról. A Booking-botrányként elhíresült ügyben a hatóság több javaslatot is megfogalmazott a magyar fogyasztók és a hazai szállásadók védelme érdekében.
Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban

Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban 

A téli időszakban is az egyik legfontosabb turisztikai motiváció az egészségturizmus, amely így Magyarország egyik legjelentősebb, négyévszakos turisztikai terméke. Azon vidéki települések, ahol a gyógy- és élményfürdő mellett magas színvonalú szolgáltatások is várják a vendégeket, ebben az időszakban az átlagosnál nagyobb forgalomra és magasabb foglaltságra számíthatnak.
A 30 milliós gyémántgyűrű rejtélyes eltűnése

A 30 milliós gyémántgyűrű rejtélyes eltűnése 

A párizsi Ritz alkalmazottainak volt néhány izgalmas órája, mire egy porszívózsákból előkerült az ellopottnak hitt ékszer.
Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten

Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten 

A Kimpton Hotels, az Intercontinental Hotels Group luxus lifestyle márkája, amely világszerte több, mint 80 egységgel rendelkezik. A 2024 nyarán nyíló, Bem téren épülő, dunai panorámás patinás épület szintén ennek az izgalmas boutique brandnek ad majd otthont.
Vendégélmény fokozása az AR segítségével

Vendégélmény fokozása az AR segítségével 

A vendéglátóipar mindig is élen járt az új technológiák bevezetésében a vendégélmény fokozása érdekében. A mobil bejelentkezéstől a személyre szabott szolgáltatásokig a szállodák folyamatosan innovatív módokat keresnek ügyfeleik kielégítésére. Az egyik technológia, amely forradalmasíthatja a vendéglátást, az a kiterjesztett valóság (AR).
Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata

Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata 

A Hunguest Hotels megújult arculata elnyerte a Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Award 2024 díjat a márkaidentitás kategóriában.
A Dorothea Hotel elnyerte az Év Hotelprojektje díjat

A Dorothea Hotel elnyerte az Év Hotelprojektje díjat 

A BDPST Ingatlanfejlesztő egyik projektje, a Dorothea Hotel nyerte a Portfolio Property Awards díjátadóján az Év Hotelprojektje kategóriában járó elismerést kedden Budapesten. Az eseményen az év legkiemelkedőbb hazai teljesítményeit, megoldásait és fejlesztéseit bírálták.