Újdonságok a Sun & Fun Holidays 2013. nyári árualapjában

Azon utasok számára, akik időben szeretnék biztosítani gondosan kiválasztott szálláshelyeiket nyaralásukhoz, a dinamikusan fejlődő tour operator hatalmas nyári árualapjára rendkívül kedvező előfoglalási kedvezményeket biztosít. 25% előfoglalási kedvezményt és ingyenes repülőtéri parkolást kínál az utazásukat december 31-ig lefoglaló utasainak. Akik pedig január 31-ig döntenek utazásukról, 20%-os, a március 31-ig foglalók pedig 15%-os előfoglalási kedvezményben, valamint ingyenes repülőtéri parkolásban részesülnek.

Törökország az elmúlt nyári szezonban különösen jól teljesített - számol be a Sun&Fun Holidays marketingvezetője - ezért árualapjukat kibővítették, melynek eredményeként immár több, mint 150 szálloda várja az utazni vágyókat a Török Riviérán. A török szálláshelyek között számos garanciális is szerepel, melyek minden kategóriában rendkívül kedvező, piacképes árat és folyamatosan élő kontingenst garantálnak. A 2013.03.31-ig lefoglalt törökországi nyaralásokhoz ajándékot is kínál az utazásszervező: minden utas "City - shopping" programon vehet részt.

Tunézia esetében három újdonsággal is szolgál a Sun&Fun Holidays 2013 nyarán: új az árualapban a Caribbean World szállodalánc, amely 3 és 4 csillagos, kategóriájukon belül különösen jó minőségű szolgáltatást nyújtó szálláshelyeket kínál. A magyar gyermekanimátort is foglalkoztató Orange Sunny Clubok egy-egy tagja a Török Riviéra és Hurghada után 2013. nyarától már Tunéziában is elérhető lesz: a Sun & Fun Holidays magyar munkatársa a Caribbean World Hammamet szállodában várja a gyerekeket sok vidám programmal. A 2013-es nyári árualap Tunézia esetében is kínál 10-11 éjszakás programcsomagot, amely a török és az egyiptomi árualapban természetesen az eddigi évek gyakorlatához hasonlóban továbbra is megtalálható.

Egyiptom esetében ellenőrzött és jól bevált áruappal jelent meg a tour operator ebben az évben is. Hurghada szállodái már most foglalhatók, de a Sharm el Sheikh-re utazni vágyók is hamarosan megtalálják kedvenc szállodáikat.


Művészet és vendéglátás a Káli-medencében

Művészet és vendéglátás a Káli-medencében 

A Káli Art Inn lett 2023-ban az Art is Business Díj Vállalati kategóriájának győztese. Tulajdonosai, a Molnár Júlia–Héjja Róbert házaspár, szívvel-lélekkel elkötelezett amellett, hogy ötvözze a vendéglátást a művészetek szenvedélyes támogatásával. A Káli Art Park kialakításával pedig olyan egyedülálló kiállítóhelyet hoztak létre, ahol a kortárs szobrászművészek bemutathatják és értékesíthetik alkotásaikat.
Hamis hotelértékelések - mit tehetünk a csalók ellen?

Hamis hotelértékelések - mit tehetünk a csalók ellen? 

A tanulmányok szerint a fogyasztók több mint 90%-át befolyásolják az utazástervezésben az online platformokon posztolt értékelések, így nem meglepő, hogy az ágazat nagy harcot vív a hamis értékelésekkel, beleértve az indokolatlan rágalmazást és az érdemtelen túlértékelést egyaránt.
Szállodatörténelmet ír a Hunguest

Szállodatörténelmet ír a Hunguest 

480 teniszpálya területével egyenlő fejlesztést tudhat maga mögött a Hunguest, ami történelmi léptékű, hiszen Magyarországon ilyen volumenű szállodaipari felújítás és szállodaépítés még nem zajlott
Ráborították az asztalt a Bookingra

Ráborították az asztalt a Bookingra 

A beérkezett észrevételek értékelése után immár végleges a Gazdasági Versenyhivatal jelentése a hazai online szálláshely-közvetítési és szálláspiacon elvégzett gyorsított ágazati vizsgálatról. A Booking-botrányként elhíresült ügyben a hatóság több javaslatot is megfogalmazott a magyar fogyasztók és a hazai szállásadók védelme érdekében.
Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban

Kiemelkedő vendégforgalom a vidéki fürdővárosokban 

A téli időszakban is az egyik legfontosabb turisztikai motiváció az egészségturizmus, amely így Magyarország egyik legjelentősebb, négyévszakos turisztikai terméke. Azon vidéki települések, ahol a gyógy- és élményfürdő mellett magas színvonalú szolgáltatások is várják a vendégeket, ebben az időszakban az átlagosnál nagyobb forgalomra és magasabb foglaltságra számíthatnak.
A 30 milliós gyémántgyűrű rejtélyes eltűnése

A 30 milliós gyémántgyűrű rejtélyes eltűnése 

A párizsi Ritz alkalmazottainak volt néhány izgalmas órája, mire egy porszívózsákból előkerült az ellopottnak hitt ékszer.
Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten

Nyáron nyílik a Kimpton Hotels első szállodája Budapesten 

A Kimpton Hotels, az Intercontinental Hotels Group luxus lifestyle márkája, amely világszerte több, mint 80 egységgel rendelkezik. A 2024 nyarán nyíló, Bem téren épülő, dunai panorámás patinás épület szintén ennek az izgalmas boutique brandnek ad majd otthont.
Vendégélmény fokozása az AR segítségével

Vendégélmény fokozása az AR segítségével 

A vendéglátóipar mindig is élen járt az új technológiák bevezetésében a vendégélmény fokozása érdekében. A mobil bejelentkezéstől a személyre szabott szolgáltatásokig a szállodák folyamatosan innovatív módokat keresnek ügyfeleik kielégítésére. Az egyik technológia, amely forradalmasíthatja a vendéglátást, az a kiterjesztett valóság (AR).
Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata

Rangos nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels arculata 

A Hunguest Hotels megújult arculata elnyerte a Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Award 2024 díjat a márkaidentitás kategóriában.
A Dorothea Hotel elnyerte az Év Hotelprojektje díjat

A Dorothea Hotel elnyerte az Év Hotelprojektje díjat 

A BDPST Ingatlanfejlesztő egyik projektje, a Dorothea Hotel nyerte a Portfolio Property Awards díjátadóján az Év Hotelprojektje kategóriában járó elismerést kedden Budapesten. Az eseményen az év legkiemelkedőbb hazai teljesítményeit, megoldásait és fejlesztéseit bírálták.

Interjú

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk:  Dizájn hotel a tó közepén

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: Dizájn hotel a tó közepén 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023.évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.