Korhatárhoz kötnék az energiaitalok fogyasztását

Korhatárhoz kötnék az energiaitalok fogyasztását 

Két parlamenti képviselő benyújtotta az energiaitalok 18 éven alattiaknak való eladását tiltó törvényjavaslatot az Országgyűléshez.
Sós karamellás ízű jegeskávé a Helltől

Sós karamellás ízű jegeskávé a Helltől 

Különleges ízzel, sós karamellás változatban érkezik a jegeskávé-újdonság február közepén, amelyet a laktózérzékeny kávékedvelők is bátran fogyaszthatnak. 
Továbbra is kipattint egy-egy Hell energiaitalt Bruce Willis

Továbbra is kipattint egy-egy Hell energiaitalt Bruce Willis 

Folytatja együttműködését Bruce Willis és a Hell. A hollywoodi világsztár az elkövetkező 2 évben még biztosan a magyar energiaital-márka reklámarca marad.
HELL ENERGY: nincs végrehajtás folyamatban

HELL ENERGY: nincs végrehajtás folyamatban 

"Cégünk kúriai felülvizsgálatot kezdeményezett a végrehajtás alapját képező jogerős bírósági ítélettel szemben annak megalapozatlansága és téves következtetései miatt, és kértük a végrehajtás felfüggesztését is. Amíg a végrehajtás felfüggesztése iránti kérelmünk a kúria elbírálása alatt volt, addig a végrehajtó az eljárását megindította." - írja közleményében a HELL ENERGY Magyarország Kft. 

Milyen az egészségtudatos fogyasztó? 

Országos kampány indul az egészségtudatos fogyasztóvá válás elősegítése érdekében, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal (NFH) az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés- egészségügyi Intézettel, az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalával és a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézettel (NEFI) közösen dolgozik a fogyasztók szemléletformálásán - jelentette be az NFH megbízott főigazgatója kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

A Red Bull is kiszáll 

Leépíti magyarországi jelenlétét a Red Bull. A cég a csökkenő fogyasztás és a chipsadó miatt döntött az átszervezés mellett. Az energiaitalt továbbra is értékesítik.

Megkerülte a chipsadót a Hell 

Új, hozzáadott koffeint nem tartalmazó terméket dob piacra a Hell Energy Magyarország Kft.; a termék továbbra is az energiaital kategóriába esik, de a jelenlegi törvényi szabályozás szerint mentesül a népegészségügyi termékadó (chipsadó) alól - ismertette Szabari József, a cég régióigazgatója csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Marketinges kinevezés a Hell-nél 

Szervezeti átalakítást jelentett be az energiaital gyártó, amelynek keretében kiemelt irányítás alá kerül a marketing funkció - adta hírül a Marketinginfo.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!