HELL ENERGY: nincs végrehajtás folyamatban

"Cégünk kúriai felülvizsgálatot kezdeményezett a végrehajtás alapját képező jogerős bírósági ítélettel szemben annak megalapozatlansága és téves következtetései miatt, és kértük a végrehajtás felfüggesztését is. Amíg a végrehajtás felfüggesztése iránti kérelmünk a kúria elbírálása alatt volt, addig a végrehajtó az eljárását megindította." - írja közleményében a HELL ENERGY Magyarország Kft. 

A megindított végrehajtás során a 12 millió forint értékű követelés társaságunk részéről január közepén teljes mértékben kiegyenlítésre került. A végrehajtó az eljárását 2019. január 31. napján befejezetté nyilvánította. Mindezekből okszerűen következik, hogy a cégnyilvántartásban 2019. február 4-én megjelent végrehajtási jog bejegyzésére törvénytelenül került sor.

A befektetői csoportra vonatkozó hírrel, hogy nevezetesen társaságunkat fel akarják vásárolni, a következő tényeket szögezzük le:

A HELL ENERGY Magyarország Kft. jelenleg is ugyanannak a 100 százalékban magyar tulajdonosi körnek a kezében van, akik 2006-ban a céget alapították. A HELL tulajdonosainak nem áll szándékában eladni a céget, sem jelenleg, sem pedig a későbbiek folyamán. Ez számukra elvi, és nem üzleti kérdés.

 

 A HELL ENERGY kiemelkedően sikeres vállalat, amely az elmúlt 8 évben mintegy 70 milliárd forint értékben valósított meg olyan beruházásokat, amellyel a cégcsoport felkerült a világ gazdasági térképére. A HELL az elmúlt 10 évben megtízszerezte árbevételét, és több mint 1500 család megélhetését biztosítja.

Világviszonylatban is egyedülállóan, kizárólag a HELL ENERGY rendelkezik a piacvezető nemzetközileg is elismert brand, a legfejlettebb töltőüzem és a legmodernebb alumínium italdobozgyár hármasával. Ezzel is biztosítva azt, hogy a fogyasztói a legmagasabb minőséget elérhető áron kapják meg, legyenek akár a világ bármely pontján.

„A HELL ENERGY által az elmúlt években sikeresen felépített globális stratégia, valamint a stabil gazdasági alap lehetővé teszi számunkra, hogy az eredeti tulajdonosi struktúrát megtartva, családi cégként építhessük tovább a jövőt. Büszkeséggel tölt el minket, hogy a befektetők érdeklődnek az egyedülálló teljesítményünk iránt, ám eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptunk, ezért ez a kérdés nincs is napirenden a cégcsoport életében.” - nyilatkozta a cég ügyvezetése.

“Kitartunk azon törekvésünk mellett, hogy a külföldi piacokon realizált profitot Magyarországon fektessük be, és újabb munkahelyeket teremtsünk. Ezen elhivatottságunkat mi sem mutatja jobban a közelmúltban befejezett 30 milliárdos beruházásunk, amelynek lezárásaként átadtuk a világ egyik legmodernebb automata magasraktárát.”

Forrás: Élelmiszer Online


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.