HELL ENERGY: nincs végrehajtás folyamatban

"Cégünk kúriai felülvizsgálatot kezdeményezett a végrehajtás alapját képező jogerős bírósági ítélettel szemben annak megalapozatlansága és téves következtetései miatt, és kértük a végrehajtás felfüggesztését is. Amíg a végrehajtás felfüggesztése iránti kérelmünk a kúria elbírálása alatt volt, addig a végrehajtó az eljárását megindította." - írja közleményében a HELL ENERGY Magyarország Kft. 

A megindított végrehajtás során a 12 millió forint értékű követelés társaságunk részéről január közepén teljes mértékben kiegyenlítésre került. A végrehajtó az eljárását 2019. január 31. napján befejezetté nyilvánította. Mindezekből okszerűen következik, hogy a cégnyilvántartásban 2019. február 4-én megjelent végrehajtási jog bejegyzésére törvénytelenül került sor.

A befektetői csoportra vonatkozó hírrel, hogy nevezetesen társaságunkat fel akarják vásárolni, a következő tényeket szögezzük le:

A HELL ENERGY Magyarország Kft. jelenleg is ugyanannak a 100 százalékban magyar tulajdonosi körnek a kezében van, akik 2006-ban a céget alapították. A HELL tulajdonosainak nem áll szándékában eladni a céget, sem jelenleg, sem pedig a későbbiek folyamán. Ez számukra elvi, és nem üzleti kérdés.

 

 A HELL ENERGY kiemelkedően sikeres vállalat, amely az elmúlt 8 évben mintegy 70 milliárd forint értékben valósított meg olyan beruházásokat, amellyel a cégcsoport felkerült a világ gazdasági térképére. A HELL az elmúlt 10 évben megtízszerezte árbevételét, és több mint 1500 család megélhetését biztosítja.

Világviszonylatban is egyedülállóan, kizárólag a HELL ENERGY rendelkezik a piacvezető nemzetközileg is elismert brand, a legfejlettebb töltőüzem és a legmodernebb alumínium italdobozgyár hármasával. Ezzel is biztosítva azt, hogy a fogyasztói a legmagasabb minőséget elérhető áron kapják meg, legyenek akár a világ bármely pontján.

„A HELL ENERGY által az elmúlt években sikeresen felépített globális stratégia, valamint a stabil gazdasági alap lehetővé teszi számunkra, hogy az eredeti tulajdonosi struktúrát megtartva, családi cégként építhessük tovább a jövőt. Büszkeséggel tölt el minket, hogy a befektetők érdeklődnek az egyedülálló teljesítményünk iránt, ám eddig semmilyen hivatalos megkeresést nem kaptunk, ezért ez a kérdés nincs is napirenden a cégcsoport életében.” - nyilatkozta a cég ügyvezetése.

“Kitartunk azon törekvésünk mellett, hogy a külföldi piacokon realizált profitot Magyarországon fektessük be, és újabb munkahelyeket teremtsünk. Ezen elhivatottságunkat mi sem mutatja jobban a közelmúltban befejezett 30 milliárdos beruházásunk, amelynek lezárásaként átadtuk a világ egyik legmodernebb automata magasraktárát.”

Forrás: Élelmiszer Online


Határokon átívelő ízek – két séf, három alapanyaggal

Határokon átívelő ízek – két séf, három alapanyaggal 

Gasztropárbaj a Michelin-csillagok árnyékában.
Növelte árbevételét a Zwack

Növelte árbevételét a Zwack 

A Zwack Unicum Nyrt. a 2024 április 1. és 2025 március 31. közötti 2024/2025-ös üzleti évben bruttó 38,788 milliárd forint árbevételt ért el.
Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől

Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől 

Közel 430 millió forint támogatással valósította meg a fejlesztést.
Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában

Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában 

Több, mint négy százalékkal többet készítette tavaly, mint 2023-ban.
A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.