Sós karamellás ízű jegeskávé a Helltől

Különleges ízzel, sós karamellás változatban érkezik a jegeskávé-újdonság február közepén, amelyet a laktózérzékeny kávékedvelők is bátran fogyaszthatnak. 

A Hell 2019 nyarán vezette be az Energy Coffee termékcsaládját, 3 ízzel. Alig egy évvel bevezetését követően a termékcsalád első lett a fogyasztásra kész jegeskávék magyarországi kiskereskedelemi piacán, mind érték, mind eladott darabszám tekintetében, és ezt a pozíciót 2020. novembere óta őrzi a márka.

A siker arra sarkallta a Bruce Willisnek is szállító magyar brandet, hogy a különlegesebb termékek felé is nyisson. 2021 tavaszán a laktózmentes termékek kedvelőinek a cég kókuszos ízvilágú, és most az új sós karamellás jegeskávéjuk is a laktózmentes portfóliót gazdagítja. A vadiúj tejeskávé különlegesség a sós és édes harmóniáját hozza el praktikus, környezetbarát 250 ml-es aludobozos csomagolásban.

„Az utóbbi idők egyik legnagyobb felfedezettjét választottuk új termékünkhöz, hiszen a csokoládékban, süteményekben, fagylatokban oly népszerű sós karamellről elmondhatjuk, hogy egy igazi kedvenc. Új tejeskávénk ráadásul a laktózmentes termékcsaládot erősíti, tehát laktózérzékeny fogyasztóink is bátran választhatják.”, mondta Schmidt Krisztián, a Hell Energy kreatív marketingigazgatója.

Az új jegeskávé ital, ahogy a termékcsalád többi tagja, valódi Arabica és Robusta kávékivonattal, tartósítószer és mesterséges színezék nélkül készül és 40 mg/100ml koffeint tartalmaz.

A márka már jelenleg is 20 országban érhető el, többek között Görögországban, Horvátországban és az Egyesült Királyságban is.

 

 

Forrás: Store Insider


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.