F&b cikkek

Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata
A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

A munkaerőpiaci trendekkel ellentétben
Saját kézbe veszi gasztronómiai egységeit az Aria Hotel Budapest, amely másfél évig a Gerbeaud-csoport szakmai támogatását élvezte. A szálloda tetején található High Note SkyBar megújult csapattal és friss lendülettel viszi tovább a koktélokra épülő egyedülálló fine drinking koncepciót. Kövér Gergely séf és Szabó Zsuzsa cukrász összeszokott párosát a továbbiakban az egyik legnagyobb italmárka hazai nagyköveteként is ismert, Gózon Péter, és a Michelin-csillagos Costesben alkoholmentes étel-ital párosításaival már bizonyított Mihály Richárd bármenedzserek erősítik. A hotel három világlátott szakembert kért fel az kulináris részleg vezetésére: Baán Tibor Thaiföldről jött haza az étterem élére, helyettese, Pálfi Csaba pedig kitérő után tért vissza korábbi posztjára Katona Olga mellé.

Idén is nőtt az 50 milliárd dolláros üzletág
A food and beverages (F&B) szegmens 2011 óta stabilan nő a hotelekben - derül ki egy friss kutatásból.

i-Burger az ibistől: street food és slow food egyszerre
Idén július 1-jétől az ibis Budapesten is bemutatja új F&B koncepcióját, az i-Burgert az ibis Budapest Aero-ban. A jelenlegi, a modern street foodot központba állító új kulináris trendeknek megfelelően a szálloda divatos, az „egyszerű slow food” koncepciónak megfelelő, friss, magas minőségű alapanyagokból álló fogásokat kínál. Mindezen felül a kedvenc burgerét magával is viheti – ugyanis az ibis márka a szállodaiparban úttürőként bevezette az elviteli szolgáltatást az i-Burger teljes kínálatára.
Hiánycikk az F&B személyzet
Jelentések szerint a közel-keleti éttermek kezüket-lábukat törik, hogy jól képzett F&B személyzetet találjanak - számolt be Tourexpi internetes portál.