Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata

A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

A Mellow Mood Hotels a magyarországi piacon több mint 20 éve jelenlévő, dinamikusan fejlődő szállodavállalat. A magyar vállalat tizenharmadik szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működik majd. Az ötcsillagos hotel igazgatójának Fazekas Tamást nevezték ki, aki korábban a - szintén a Mellow Mood Hotelshez tartozó - Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palotát vezette 5 éven keresztül. Fazekas Tamás meghatározó nemzetközi szaktudással rendelkezik, 2013-ban tért haza az Egyesült Arab Emirátusokból, ahol a Wyndham Hotels & Resortshoz tartozó, két Ramada Plaza hotel megnyitását irányította, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatójaként pedig a cégcsoport legújabb ötcsillagos házának nyitási előkészületeit vezeti.

Farah Willey mintegy két évtizedes nemzetközi tapasztalattal érkezett a 110 szobás belvárosi hotel értékesítési- és marketing csapatának élére.Korábban a világ vezető szállodaláncainál dolgozott hasonló pozícióban, európai, közép-ázsiai és közel-keleti országokban, mint például az Abu Dhabiban található Dusit Thaniban. Budapesten korábban a Ritz-Carlton és az InterContinental értékesítési feladatait látta el. A szakember feladata elsődlegesen az, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest mind magyar, mind nemzetközi ismertségét és hírnevét erősítse, valamint a megnyitáshoz kapcsolódó értékesítési és kommunikációs aktivitásait irányítsa.

A Párisi Udvar Hotel Budapest Food and Beverage igazgatóval is bővült Tatár Péter személyében. A szakember széleskörű, hazai és nemzetközi vendéglátói tapasztalattal érkezett a csapathoz: mintegy 10 éven keresztül a Marriott Szállodalánc kötelékében dolgozott Amerikában és a világ számos országában. Pályafutása során összesen 6 szállodanyitásban és felújításban vett részt konyhai és F&B területen. Az elmúlt három évben belgrádi és macedón luxusszállodák megnyitásának a munkafolyamatait segítette, ahol az új éttermi koncepciók fejlesztéséért és bevezetéséért felelt.

„Nagyon örülök, hogy a már meglévő nyitócsapat élére kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembereket igazoltunk, és bízom benne, hogy szaktudásukkal hozzájárulnak majd a Párisi Udvar Hotel Budapest sikeres megnyitásához és piaci bevezetéséhez” – nyilatkozta Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója. „Budapest legújabb luxushotelének az épülete a terveknek megfelelően már télen átadásra kerül, ezt követően kezdjük majd el a tesztüzemeltetési időszakot.”  – tette hozzá.


MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat

MSZÉSZ: indul az „Év Szállodája” pályázat 

Az MSZÉSZ útjára indítja az „Év Szállodája 2024” pályázatot.
Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek

Változik az indiai OYO szállásfoglaló portál házirendje – tiltakoznak a vendégek 

Az utazás nehéz Indiában azoknak, akik nem házasok, azonban ennek ellenére szeretnének együtt utazni és közös szálláshelyen aludni.
Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban

Veganuár és méregtelenítő kúra a sárvári ötcsillagos házban 

Évkezdetnek nem is rossz: két olyan csomagajánlatot állítottak össze, amely mindkettő ezt a célt szolgálja.
Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban

Újfent nyit egy hostelt az a&o Belgiumban 

Az a&o Hostels, Európa vezető hostellánca, 2025. január 1-jén megnyitotta második belga szálláshelyét, az a&o Brussels Centrumot.
Brandváltás az egykori Adria Palotában

Brandváltás az egykori Adria Palotában 

Az Al Habtoor Palace megérkezett Budapestre az ikonikus, egykori Adria Palotába, amelyet jóideje Ritz Carlton-ként ismertünk, korábban pedig a Meridien-lánc tagjaként nyílt meg ötcsillagos szállodaként a pesti Belváros szívében.
Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE

Új szakember a hévízi hotel élén – FRISSÍTVE 

Jakab Gábor lett a hévízi NaturMed Hotel Carbona új szállodaigazgatója.
Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél

Üzemeltetési területen változás a Danubius Hotels-nél 

A Danubius Hotels Zrt. új vezető kinevezésével indítja 2025-öt, megerősítve a szállodavállalat láncszintű üzemeltetését.
Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál

Milliós gázszámla és eltűnt bérlők a mogyoródi panziónál 

Több, mint harmincmilliós tartozást hátrahagyva váltak köddé a koreai befektetők.
Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén

Vendégek éjszakázhatnak Pablo Escobar egykori magánrepülőjén 

Aki Bristol környékére tervez látogatni mostanában, akár már az egykori drogbáró magángépéből átalakított Airbnb szállást is kibérelheti.
HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra

HOTCO 2025: Újabb előadók neveit hozták nyilvánosságra 

Az idei program különlegessége, hogy neves előadók osztják meg tapasztalataikat, amelyek értékes tanulságokkal szolgálhatnak minden résztvevő számára.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.