Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata

A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

A Mellow Mood Hotels a magyarországi piacon több mint 20 éve jelenlévő, dinamikusan fejlődő szállodavállalat. A magyar vállalat tizenharmadik szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működik majd. Az ötcsillagos hotel igazgatójának Fazekas Tamást nevezték ki, aki korábban a - szintén a Mellow Mood Hotelshez tartozó - Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palotát vezette 5 éven keresztül. Fazekas Tamás meghatározó nemzetközi szaktudással rendelkezik, 2013-ban tért haza az Egyesült Arab Emirátusokból, ahol a Wyndham Hotels & Resortshoz tartozó, két Ramada Plaza hotel megnyitását irányította, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatójaként pedig a cégcsoport legújabb ötcsillagos házának nyitási előkészületeit vezeti.

Farah Willey mintegy két évtizedes nemzetközi tapasztalattal érkezett a 110 szobás belvárosi hotel értékesítési- és marketing csapatának élére.Korábban a világ vezető szállodaláncainál dolgozott hasonló pozícióban, európai, közép-ázsiai és közel-keleti országokban, mint például az Abu Dhabiban található Dusit Thaniban. Budapesten korábban a Ritz-Carlton és az InterContinental értékesítési feladatait látta el. A szakember feladata elsődlegesen az, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest mind magyar, mind nemzetközi ismertségét és hírnevét erősítse, valamint a megnyitáshoz kapcsolódó értékesítési és kommunikációs aktivitásait irányítsa.

A Párisi Udvar Hotel Budapest Food and Beverage igazgatóval is bővült Tatár Péter személyében. A szakember széleskörű, hazai és nemzetközi vendéglátói tapasztalattal érkezett a csapathoz: mintegy 10 éven keresztül a Marriott Szállodalánc kötelékében dolgozott Amerikában és a világ számos országában. Pályafutása során összesen 6 szállodanyitásban és felújításban vett részt konyhai és F&B területen. Az elmúlt három évben belgrádi és macedón luxusszállodák megnyitásának a munkafolyamatait segítette, ahol az új éttermi koncepciók fejlesztéséért és bevezetéséért felelt.

„Nagyon örülök, hogy a már meglévő nyitócsapat élére kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembereket igazoltunk, és bízom benne, hogy szaktudásukkal hozzájárulnak majd a Párisi Udvar Hotel Budapest sikeres megnyitásához és piaci bevezetéséhez” – nyilatkozta Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója. „Budapest legújabb luxushotelének az épülete a terveknek megfelelően már télen átadásra kerül, ezt követően kezdjük majd el a tesztüzemeltetési időszakot.”  – tette hozzá.


Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók

Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Új technológiák és algoritmusok a szállodaszektor számára

Új technológiák és algoritmusok a szállodaszektor számára 

A szállodaiparban egyre nagyobb figyelmet kapnak az új technológiák és intelligens algoritmusok, amelyek célja az incidensek megelőzése és hatékony felderítése.
Újabb TRIBE-egységek a láthatáron

Újabb TRIBE-egységek a láthatáron 

Az utazók az elkövetkező években több mint negyven TRIBE-szálloda megnyitására számíthatnak, Európában olyan helyszíneken, mint Párizs, Krakkó, a Budapest Airport és Mainz.
MSZÉSZ Trendriport: több szálloda, tíz százalékkal magasabb vendégéjszaka számok

MSZÉSZ Trendriport: több szálloda, tíz százalékkal magasabb vendégéjszaka számok 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette októberi trendriportját a KSH adatai alapján.
Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban

Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban 

Az élet körforgása a bárpult mögött.
MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák?

MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák? 

Közelednek az ünnepek, sokan terveznek erre az időszakra kisebb-nagyobb utazásokat. de érdemes körültekintőnek lenni az előkészületeknél...
Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen

Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen 

Különdíjat nyert a dual-branded ibis&TRIBE Budapest Stadium hotel.
Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija

Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija 

November 21-én egy varázslatos érzékszervi utazással zajlott a Pullman Happenings rendezvénysorozat első magyarországi eseménye, amelynek művészi koncepcióját Demeter Richárd álmodta meg.
Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely 

Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén 

Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.