Új vezetőkkel bővült a Párisi Udvar Hotel Budapest nyitócsapata

A Budapest egyik leghíresebb épületében jelenleg is kivitelezés alatt álló, a Mellow Mood Hotelshez tartozó luxushotel nyitási előkészületeit a projekt kezdetétől irányító Fazekas Tamás mellé a ház Sales & Marketing igazgatójának Farah Willeyt, F&B igazgatónak pedig Tatár Pétert választották.

A Mellow Mood Hotels a magyarországi piacon több mint 20 éve jelenlévő, dinamikusan fejlődő szállodavállalat. A magyar vállalat tizenharmadik szállodája a Párisi Udvar Hotel Budapest, a The Unbound Collection by Hyatt második európai tagjaként működik majd. Az ötcsillagos hotel igazgatójának Fazekas Tamást nevezték ki, aki korábban a - szintén a Mellow Mood Hotelshez tartozó - Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palotát vezette 5 éven keresztül. Fazekas Tamás meghatározó nemzetközi szaktudással rendelkezik, 2013-ban tért haza az Egyesült Arab Emirátusokból, ahol a Wyndham Hotels & Resortshoz tartozó, két Ramada Plaza hotel megnyitását irányította, a Párisi Udvar Hotel Budapest szállodaigazgatójaként pedig a cégcsoport legújabb ötcsillagos házának nyitási előkészületeit vezeti.

Farah Willey mintegy két évtizedes nemzetközi tapasztalattal érkezett a 110 szobás belvárosi hotel értékesítési- és marketing csapatának élére.Korábban a világ vezető szállodaláncainál dolgozott hasonló pozícióban, európai, közép-ázsiai és közel-keleti országokban, mint például az Abu Dhabiban található Dusit Thaniban. Budapesten korábban a Ritz-Carlton és az InterContinental értékesítési feladatait látta el. A szakember feladata elsődlegesen az, hogy a Párisi Udvar Hotel Budapest mind magyar, mind nemzetközi ismertségét és hírnevét erősítse, valamint a megnyitáshoz kapcsolódó értékesítési és kommunikációs aktivitásait irányítsa.

A Párisi Udvar Hotel Budapest Food and Beverage igazgatóval is bővült Tatár Péter személyében. A szakember széleskörű, hazai és nemzetközi vendéglátói tapasztalattal érkezett a csapathoz: mintegy 10 éven keresztül a Marriott Szállodalánc kötelékében dolgozott Amerikában és a világ számos országában. Pályafutása során összesen 6 szállodanyitásban és felújításban vett részt konyhai és F&B területen. Az elmúlt három évben belgrádi és macedón luxusszállodák megnyitásának a munkafolyamatait segítette, ahol az új éttermi koncepciók fejlesztéséért és bevezetéséért felelt.

„Nagyon örülök, hogy a már meglévő nyitócsapat élére kiemelkedő nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakembereket igazoltunk, és bízom benne, hogy szaktudásukkal hozzájárulnak majd a Párisi Udvar Hotel Budapest sikeres megnyitásához és piaci bevezetéséhez” – nyilatkozta Blandl Judit, a Mellow Mood Hotels igazgatója. „Budapest legújabb luxushotelének az épülete a terveknek megfelelően már télen átadásra kerül, ezt követően kezdjük majd el a tesztüzemeltetési időszakot.”  – tette hozzá.


Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül

Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül 

Európa-szerte tovább bővül az egyedi szálláshelyeket kínáló Handwritten Collection.
Fontos mérföldkő a hostellánc életében

Fontos mérföldkő a hostellánc életében 

Új szintre lépett az a&o Hostels minőségirányítása.
Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél

Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél 

A Grayling Hungary nemzetközi kommunikációs ügynökség tovább bővíti ügyfélportfólióját.
Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget

Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget 

Exkluzív hotelélmény Dánszentmiklóson.
A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán 

A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.
Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.