Az ibis márka folyamatosan fejleszti szolgáltatásait szállodáiban. A pozitív változtatások jegyében frissítik és modernizálják a menükínálatot is. Az új F&B koncepció, az i-Burger követi a modern kulináris trendeket. A menüben nem kevesebb, mint hétféle különleges burger található, köztük az ízletes marhahúst tartalmazó i-Burger és i-Cheese, valamint az extravagánsabb, édes és savanyú i-Hawaii. Mindemellett a nemzetközi vendégkörre tekintettel dupla cheddar sajttal és barbecue-szósszal készített i-Chef is rendelhető. Fontos kiemelni, hogy minden burger 200 gramm színhúst tartalmaz. Az i-Burgerek receptjét és a burger méreteit különleges körültekintéssel tervezték meg. Könnyűek és nagyméretűek. A mostanában nagyon divatosnak számító "slow food" burgerek mellé jól illik a frissítő i-Limonádé. A mézzel édesített, friss citromból, ananászból, vagy málnából helyben készített italok kiválóan oltják a szomjúságot. Ezenfelül minden burger kérhető elvitelre is.
Egyszerű és egészséges
A különleges gasztronómiai kínálat utáni kutatásban a márka a jelenleg legnépszerűbb gasztronómiai trendekből indult ki. Az étel "egyszerű slow food" elkészítési módja a koncepció kiemelt része, és ez garantálja, hogy a fogásokat friss, jó minőségű és különös gonddal elkészített hozzávalókból készítik el. Az ibis Budapest Aero menüje klasszikusabb és tradicionálisabb snackeket és ételeket is tartalmaz. Az i-Burger kínálaton kívül a vendégek választhatnak tipikus magyar vagy klasszikus éttermi fogások közül is.
Az i-Burger kínálatát az ibis nemcsak a szállodán belüli, hanem a szállodán kivüli vendégkör figyelmébe is ajánlja.
Forrás: Turizmus Online