Fehérvár Travel: török kiutaztatási helyzetkép

Fehérvár Travel: török kiutaztatási helyzetkép 

A magyar piac egyik meghatározó körutas utaztatóját, a Fehérvár Travelt is megkérdeztük török desztinációk felé induló ajánlataik kapcsán. Ők - az IBUSZ-szal ellentétben - bizony megérzik a Törökországot sújtó természeti csapás és egyben humanitárius tragédia hatásait foglalásaik területén.
Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete

Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete 

A 92 oldalas kiadvány 59-féle programot kínál 91 időpontban a 2021 novembertől 2022 áprilisig terjedő időszakra: 32-féle repülős egzotikus utazást az 5 kontinens mindegyikére és 27-féle autóbuszos utazást az adventi, szilveszteri és karneváli időszakra.
A Fehérvár Travel nyomtatott formában is megjelentette katalógusát

A Fehérvár Travel nyomtatott formában is megjelentette katalógusát 

Nemcsak online, ahogy mostanában, hét szűk esztendők tájt szokás. Sok belföldi ajánlattal is jelentkeznek idén.
Bevállalták: megjelent az iroda téli katalógusa

Bevállalták: megjelent az iroda téli katalógusa 

Megjelent a Fehérvár Travel 2020-21-es téli programfüzete.  
Megjelent a Fehérvár Travel 2020. évi programfüzete

Megjelent a Fehérvár Travel 2020. évi programfüzete 

A 208 oldalas kiadvány 143-féle programot kínál 584 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az iroda megalakulása óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma. (X)
Idén először Marokkó és Baszkföld a Fehérvár Travelnél

Idén először Marokkó és Baszkföld a Fehérvár Travelnél 

A 204 oldalas kiadvány 138-féle programot kínál 566 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az iroda 23 évvel ezelőtti megalakulása óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma.
100 oldalon 112 utazás

100 oldalon 112 utazás 

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2018-19. évi téli katalógusa. A 100 oldalas kiadvány 58-féle társasutazást kínál 112 időpontban. Ezek között 32-féle egzotikus és 26-féle európai buszos utazás található - tájékoztatott pénteken a Fehérvár Travel.
2018 első felében is minden meghirdetett csoport megvalósult a Fehérvár Travelnél

2018 első felében is minden meghirdetett csoport megvalósult a Fehérvár Travelnél 

A Fehérvár Travel csoportos utazásai hosszú évek óta garantáltan indulnak. A 2003 tavasza és 2016 tavasza között meghirdetett több mint 5000 csoport egyikét sem kellett visszamondaniuk a minimális létszám hiánya miatt.
Megjelent a Fehérvár Travel 2018. évi programfüzete

Megjelent a Fehérvár Travel 2018. évi programfüzete 

A 196 oldalas kiadvány 133-féle programot kínál 550 időpontban az áprilistól novemberig terjedő időszakra. Az iroda 22 évvel ezelőtti megalakulása óta minden egyes évben nőtt a programok és az időpontok száma.
Újdonságok a Fehérvár Travel téli katalógusában

Újdonságok a Fehérvár Travel téli katalógusában  

Szeptember közepén megjelent a Fehérvár Travel 2017/18.évi téli katalógusa. A 92 oldalas kiadvány 54-féle társasutazást kínál 103 időpontban. Ezek között 31-féle egzotikus és 23-féle európai buszos utazás található.

Átadták a Fehérvár Travel új autóbuszos telephelyét 

Pontosan tíz évvel azután, hogy a Fehérvár Travel első saját tulajdonú autóbusza teljesítette az első külföldi útját, átadták Székesfehérváron a Fehérvár Travel autóbuszos telephelyét.

Bevált utak és újdonságok a Fehérvár Travel nyári katalógusában 

Február 13-án megjelent a Fehérvár Travel 2017. évi nyári katalógusa. A 192 oldalas kiadvány 130 féle társasutazást kínál 531 időpontban. 

A legszebb fotók és a legjobb sztorik a Fehérvár Travel utasaitól 

A cég fennállásának 20. évfordulója kapcsán fotókönyvet jelentetett meg, mely nem más, mint egy válogatás utasaik legszebb fényképeiből.

Optimista a hangulat a körutas piacon 

Miközben a minap arról írtunk, hogy megtizedelte az utazási irodákat a 2016-os esztendő, a nem charteres utazásszervezők többsége növekedésre számít az idén. A tavalyi visszaesés után az idei évre a top 50 utazásszervező együttesen közel 5,3 milliárd forint vagyoni biztosítékot igazolt a tavalyi közel 4 milliárd és a 2015 végi 4,5 milliárd forint után. Ennek oka, amint azt az általunk megkérdezett utazásszervezők elmondták, hogy nőtt a magyarok utazási kedve, és elsősorban az olyan programokat keresik az irodáknál, amelyeket egyénileg nehéz megszervezni.

Megkezdődött az előjelentkezés a Fehérvár Travelnél 

December 7-én megkezdődött az előjelentkezési időszak a Fehérvár Travelnél. A 2017-es „Kulturális körutazások” programfüzetben megjelenő utazásokra ettől a naptól volt lehetősége az érdeklődőknek előzetesen helyeket foglalni.

Jamaicával és Floridával erősít a Fehérvár Travel 

Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete, mely az idei évben már 51 féle programajánlattal – 29 féle egzotikus és 22 féle buszos utazással – csábítja az utazni vágyókat a 2016 novembertől 2017 áprilisig terjedő időszakra.

''3 nap alatt a Föld körül'' – születésnapi rendezvény a Fehérvár Travellel 

Székesfehérváron június 3-5. között a Fehérvár Travel utazási iroda nagyszabású, fesztiválhangulatú rendezvénysorozattal ünnepli meg fennállásának 20. évfordulóját. 

"Nem csak a húszéveseké a világ" – méltón ünnepel a 20 éves Fehérvár Travel 

A Fehérvár Travel megalakulása óta a kulturális körutazások magas szinten való szervezésére és lebonyolítására koncentrál. Ez tükröződik a minap megjelent legújabb (nyári) katalógusában is, mely ismét gyarapodó tartalommal, 156 oldalon csábítja az utazni vágyókat 124-féle programajánlattal – összesen 526 időpontban – mind az öt kontinensen.

Nőtt az utazásszervezők összkauciója 

2015-re 16,2 milliárd forintnyi vagyoni biztosítékot igazoltak a magyarországi utazásszervezők, a 2016-ra vonatkozó összeg eléri a 18,7 milliárd forintot. Ez azt jelenti, hogy az idén az irodák egy jelentős része forgalma növekedésére számít.

Új-Zéland, Peru és Dél-Afrika a Fehérvár Travel téli árualapjában 

Megjelent a Fehérvár Travel 2015/2016. téli programfüzete, mely a tavaly ilyenkor kiadotthoz képest tovább bővült, így már 49 különböző program közül választhatnak az utazni vágyók.

Szerbiai körutazás a Fehérvár Travel nyári újdonságai között 

Megjelent a Fehérvár Travel nyári prospektusa, mely ismét gyarapodó tartalommal, 148 oldalon csábítja az utazni vágyókat 118-féle programajánlattal (46-féle repülős és 76-féle buszos utazás), összesen 512 időpontban – mind az öt kontinensen.

Tovább bővült a Fehérvár Travel téli katalógusa 

Az új katalógusban még több egzotikus és európai program közül választhatnak az utasok.

Megnyílt a Fehérvár Travel új irodaháza 

A Fehérvár Travel kft. 2012 nyarán vásárolta meg a Fal közben lévő telket egy vállalkozástól, nem sokkal ezután megkezdődött a tervezés. Az épület tervei az ArchiCom Építész Stúdió műtermében készültek Szakál Csaba építész vezetésével, a belsőépítészeti terveket a Kroki Stúdió készítette. Az 1200 négyzetméteres irodaház építése hosszú engedélyeztetési eljárás után 2013 őszén kezdődött.

A Fehérvár Travel 2014-es újdonságai 

Megjelent a Fehérvár Travel 2014. évi nyári programfüzete, mely már 140 oldalon csábítja az utazni vágyókat 114 féle programajánlattal több, mint 500 időpontban.

Teljesen új desztinációk a Fehérvár Travel kínálatban 

Megjelent a Fehérvár Travel 2013. évi nyári programfüzete, mely hűen a már jól megszokott folyamatos gyarapodáshoz, az idén 132 oldalasra bővült. Az utazási iroda 110 féle csábító programajánlatot összesen 471 időpontban kínál az utazni vágyóknak.

Ausztrál körutat is kínál a Fehérvár Travel 

A tavalyinál jelentősebb bővebb kínálattal jelent meg a  Fehérvár Travel téli katalógusa. 

106, 454 - Na, ez mi? 

Megjelent a Fehérvár Travel 2012. évi nyári programfüzete, mely az idén is terjedelmesebb lett, 124 oldalra bővült. Az utazási iroda 106 féle programajánlattal csábítja az utazni vágyókat, 454 időpontban.

Törzsutasok a központban! 

A Fehérvár Travel fennállásának 15. évfordulóját ünnepelve játékot hirdetett törzsutasainak.

Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete 

Megjelent a Fehérvár Travel téli programfüzete, mely az idei évben 33 féle programajánlattal csábítja az utazni vágyókat, tájékoztatta a TurizmusOnline-t Ribi Péter, az utazási iroda ügyvezetője.

Fekete turizmus: rend lesz vagy új lavina indul? 

A turisztikai kormányzat elkötelezettségét fejezte ki, hogy hosszú évek sikertelen próbálkozásai után 2011-ben végre érdemi lépéseket tegyenek a szakmát irritáló feketén történő utazásszervezés ellen. Piaci szereplők ellenben attól tartanak, hogy a közelmúltban, a határon túli osztálykirándulások kapcsán hozott törvény hatására, a nem kellően erélyes állami beavatkozás és kontroll hiányában a helyzet rosszabbodni fog, és akár lavina is elindulhat a fekete szervezés terén.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!