Ingyenes utazás a pápalátogatás idején

Ingyenes utazás a pápalátogatás idején 

A MÁV-Volán-csoport és a GYSEV díjmentes utazást biztosít a Ferenc pápa látogatásához kapcsolódó eseményekre - közölte a MÁV az MTI-vel.
A GYSEV  táblákat helyezett ki a vasúti átjárókban

A GYSEV táblákat helyezett ki a vasúti átjárókban 

A közlekedés biztonságát szolgáló, "Veszélyhelyzet esetén értesítendő" feliratú táblákat helyezett ki a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYEV) Zrt. a vonalhálózata vasúti átjáróinak többségében, áll a vasúttársaság tájékoztatójában.
Kedvezményes vonatjegyet kínál a MÁV és a GySEV

Kedvezményes vonatjegyet kínál a MÁV és a GySEV 

A MÁV-START és a GYSEV a március 11-én és 12-i HVG állásbörzésre utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarra, továbbá Kelenföld és Zugló állomásokra.

Ötven százalékos kedveményt ad a MÁV az Utazás kiállításra érkezőknek 

A MÁV-START és a GYSEV ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt ad a február 27-től március 1-ig tartó Utazás Kiállításra utazók részére bármely belföldi állomásról Budapestre, a Keleti, a Déli és a Nyugati pályaudvarra, továbbá Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső, Zugló és Kelenföld állomásokra.
Húsz százalékos vasúti kedvezmény természetjáróknak

Húsz százalékos vasúti kedvezmény természetjáróknak 

A MÁV-START és a GYSEV februártól 20 százalékos utazási kedvezményt biztosít a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjai részére. 

Fejlesztésekről tárgyaltak az osztrák és a magyar vasúttársaságok felsővezetői 

A szolgáltatási színvonal további fejlesztéséről és az együttműködés még hatékonyabbá tételéről egyeztettek az osztrák és a magyar vasúttársaságok vezetői.

Gyorsabb lesz a vonatközlekedés Sopron és Budapest között 

Használt vasúti kocsikkal bővítette járműparkját a GYSEV Zrt. A felújított kocsikkal közlekedő vonatok sebessége elérheti a Győr-Budapest vonalon a maximális, óránkénti 160 kilométeres sebességet, így a menetidő is csökkenhet Sopron és a főváros között.

Félárú vasúti kedvezmény a Csontváry-kiállításra 

A MÁV-START és a GYSEV a december 31-éig tartó „Csontváry Géniusza – A magányos cédrus” kiállításra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi vasútállomásról a Déli, Nyugati, Keleti és Kelenföld pályaudvarra. 
Így néznek ki az első új Flirt motorvonatok

Így néznek ki az első új Flirt motorvonatok 

Forgalomba állítja az első új Flirt motorvonatokat a MÁV-START és a GYSEV, a járművek beállítása alkalmából ünnepséget tartott a két vasúttársaság szerdán Budapesten.

Utazás és egynapos fürdőzés – egyetlen jeggyel 

Szeptember 16-án kombinált fürdőjeggyel utazhatnak a pihenni vágyók a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba Budapestről, Győrből és Csornáról.

Ötmillió utas a GYSEV járatain 

Csaknem tíz százalékkal több utast szállított október végéig a GYSEV, mint az előző év első tíz hónapjában - közölte csütörtökön az MTI-vel a vasúttársaság.

Forgalomba áll az első új Flirt-szerelvény a GYSEV-nél 

A Stadler lengyelországi gyárában elkészült a GYSEV által megrendelt első FLIRT-motorvonat, amely még ez év decemberében forgalomba állhat a Sopron–Szombathely–Szentgotthárd vonalon – áll a vasúttársaság hétfői közleményében.

Vasúti személyszállítás: egy évtizedre rögzített keretfeltételek 

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 10 éves vasúti személyszállítási közszolgáltatási szerződéseket kötött a MÁV-START Zrt.-vel és a GYSEV Zrt.-vel. 

Új egyenruha a GYSEV-nél 

Új egyenruhát kapnak a GYSEV Zrt. munkatársai. A sötétszürke színű, modern formatervezésű, kényelmes ruházatot az idei Vasutasnapig kapják meg a vasúttársaság dolgozói.

A Jövő Útjain – Együttműködési megállapodás 

A GYSEV és a MOBILIS, a Leonar3Doval és a VSOFT-tal, valamint a Rómer Flóris Múzeum és a Széchenyi Egyetem szakmai támogatásával rajzpályázatot hirdetett, amelynek együttműködési megállapodását az Utazás Kiállítás első napján írták alá.

Lezárult a motorvonatok beszerzésének ajánlattételi szakasza 

A MÁV-START és a GYSEV tavaly novemberben közösen indított korszerű motorvonatok beszerzésére közbeszerzési eljárást, melynek ajánlattételi szakasza 2013. január 3-án zárult le. A tenderdokumentációt nyolc érdeklődő vásárolta meg, közülük az ajánlattételi határidőig egy gyártó tett ajánlatot. A pályázat értékelése folyamatban van. Amennyiben a beszerzés sikeres lesz, a következő években 42+6 darab új villamos motorvonat állhat folyamatosan forgalomba, az ország több vasútvonalán.

MÁV-START - GYSEV: közös mozdonyvonat beszerzés 

MÁV-START és a GYSEV közösen indított közbeszerzési eljárást motorvonatok beszerzésére. A közös beszerzésnek köszönhetően kedvezőbb vásárlási feltételekkel tudnak korszerű járműveket venni az együttműködő vasúttársaságok. A 42+6 darab új villamos motorvonat a következő években folyamatosan állhat forgalomba, az ország több vasútvonalán.

Jönnek az első mozdonyvezetőnők! 

A magyar vasúttörténet során először állhatnak szolgálatba női motorvonat-vezetők.

Hajtánypálya az Andrássy úton 

Az idei évben a MÁV Csoport, a GYSEV és a Volán közös standon jelenik meg az Autómentes Nap (szeptember 22.) budapesti, Andrássy úti rendezvényén. Szombaton egyebek közt mozdonyszimulátorral, működő hajtánypályával, kerti vasúttal és játékokkal várjuk a kilátogatókat.

Ingyenes kerékpárszállítás a vonatokon 

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. ingyenesen biztosítja a kerékpárszállítás lehetőségét a vonatokon a 2012. szeptember 16-22. között megrendezésre kerülő Európai Mobilitási Hét keretében, ezzel is népszerűsítve a környezetbarát vasúti közlekedést.

Vonattal kedvezményesen a Savaria Történelmi Karneválra 

Vonattal kedvezményesen a Savaria Történelmi Karneválra

Kedvezményes vonatjegy a VOLT Fesztiválra 

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. 33 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Sopron állomásra a június 27. és 30. között megrendezésre kerülő XX. VOLT Fesztiválra utazóknak.

Több mint 2,6 milliárd forint nyereség a GYSEV-nél 

Több mint 2,6 milliárd forintos nyereséggel zárta a 2011-es évet a GYSEV Zrt., a társaság csoportszinten 2,624 milliárd forint adózás előtti eredményt ért el – közölte a vasúttársaság szerdán.

Változások a GYSEV felső vezetésében 

A GYSEV Zrt. szerdai közgyűlése elfogadta Dávid Ilona lemondását a vezérigazgatói posztról, egyben megbízta Kövesdi Szilárdot a vezérigazgatói teendők ellátásával; a cég általános vezérigazgató-helyettese Skála János lett – áll a vasúttársaság közleményében.

Féláron a Zsolnay Fesztiválra 

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az április 27. és május 1. között megrendezésre kerülő I. Zsolnay Fesztiválra utazóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt nyújt bármely belföldi vasúti állomásról Pécsre.

GYSEV: pályaműködtetési szerződés 2015-ig 

A magyar állam és a GYSEV Zrt. aláírta a 2015-ig szóló pályaműködtetési szerződést - közölte az MTI-vel kedden a vasúttársaság.

GYSEV: jelentősen nőtt tavaly az utasszám 

Közel nyolc százalékkal több utast szállított tavaly a GYSEV, mint egy évvel korábban - közölte szerdán Rázó László, a cég szóvivője.

A szentgotthárdi vasútállomáson is van wifi 

Szombathely után újabb Vas megyei városban, Szentgotthárdon is ingyenes internethasználatot biztosít a GYSEV utasai részére - közölte az MTI-vel szerdán a vasúttársaság.

Átvette a GYSEV a személyszállítást is 

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) átvette MÁV-tól a személyszállítást is azokon a vasútvonalakon, amelyeket október elseje óta a regionális vasúttársaság üzemeltet - közölte hétfőn Unger Csaba, a GYSEV vezérigazgató-helyettese a szombathelyi pályaudvaron.

Mozdonyt kapott a magyarok királynéja 

Erzsébet magyar királyné, osztrák császárné képe a világ első női arcmása, amellyel mozdonyt díszítettek. A GYSEV Zrt. Taurusát ma délben avatták fel a gödöllői Királyi Váróteremben. Az átadóünnepségen Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Molnár Ágnes fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkár és Habsburg György főherceg is beszédet mondott - közölte a Turizmus Online-nal a vasúttársaság.

GYSEV: újraválasztották az igazgatóságot és a felügyelő bizottságot 

Változatlan összetételben választotta újra a GYSEV Zrt. igazgatóságát és a felügyelő bizottságát a vasúttársaság közgyűlése; az előző napi tanácskozáson történtekről kedden tájékoztatta az MTI-t Rázó László, a cég szóvivője.

Átadták a Szombathely-Szentgotthárd vasútvonalat 

Ünnepélyesen átadták pénteken Szombathelyen a villamosított és korszerű vasútbiztonsági eszközökkel felszerelt, a GYSEV által üzemeltetett Szombathely-Szentgotthárd közötti vasútvonalat.

Tavaszra készül az új vonalak fejlesztési koncepciója 

A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) tavaszra készíti el koncepcióját az október elején átvett vonalak integrációjára, hogy pontosan milyen fejlesztésekkel és átalakításokkal valósítja meg azt - mondta Lendvay Péter, a személyszállítási üzletág vezetője az MTI érdeklődésére.

Jelentősen emelkedett a GYSEV forgalma 

Jelentősen emelkedett az utasok száma a GYSEV Zrt. vonalain az év első nyolc hónapjában, a vasúttársaság a tavalyi adatokhoz képest 121 ezerrel több utast szállított januártól augusztusig, ami 5,9 százalékos emelkedés.

Ingyenebéd a GYSEV-nél... 

Március 1 óta érhető el a GYSEV utazóközönsége számára a cég 17 személykocsijában az ingyenes, GSM hálózaton keresztüli, vezeték nélküli internet szolgáltatás. Munkatársunktól

49 milliárd 15 havi munkáért 

December 13-án, délután átadták a 48,6 milliárd forintos beruházás részeként felújított Sopron – Szombathely – Szentgotthárd vasúti pályaszakaszt.

Liszt került a vonatra 

A Liszt Ferenc Emlékév alkalmából a zeneszerző arcmásával díszített mozdonyt avattak csütörtökön délután Sopronban. A GYSEV Zrt. tulajdonában lévő mozdony hazánk és a szomszédos Ausztria területén közlekedik majd, párja a tavaly pályára állított Széchenyi-mozdonynak. A 230km/h végsebességű, 86 tonna súlyú Taurus mozdonyra, mintegy 120m2 fóliát feszítettek fel.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!