Hamvas Zoltán cikkek
Folytatódik: Zsidai versus Hamvas
"A Dining Guide-on megjelent, a vendéglátás globális és helyi kihívásaival, és az előttünk álló bizonytalan hónapokkal kapcsolatos szakmai véleményemhez kapcsolódóan Hamvas Zoltán barátom és kollégám jelentetett meg magánvéleményt, melyből úgy tűnhet, mintha valami konfliktus lenne a háttérben, pedig valójában két különböző dologról beszéltünk" - áll Zsidai Roy közleményében.
"A rendezvénygasztronómia régi formájában nem fog tudni újraindulni"
Semsei Rudolf, a MaReSz Catering tagozatnák vezetője és Hamvas Zoltán a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elemezte a jelent, latolgatta a jövőt.
"Mindenki úgy küzd a saját vállalkozásáért, ahogyan tud”
Nagy visszhangot váltott ki a Dining Guide Zsidai Roy-jal készített nagyinterjúja, amelyben az étteremlánc-tulajdonos megkérdőjelezi a házhozszállítás létjogosultságát, és bírálatát fejezi ki azokkal az éttermekkel szemben, akik az elmúlt hetekben jótékony céllal főztek. Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke rövid nyilatkozattal szeretne reagálni ezekre a gondolatokra.
Szullo Szabina, Széll Tamás és Hamvas Zoltán elment az Onyxból
Szakít egymással a Michelin-csillagos Onyx és az étterem sous-séfjeként, versenyzőként és reklámarcként is híressé vált Széll Tamás. Széll az étteremben együtt dolgozott barátnőjével, Szulló Szabinával, aki szintén távozik. A két szakács azt a valamivel előttük távozó Hamvas Zoltán üzletvezetőt követi, akivel annak idején együtt érkeztek az Onyxhoz a Kempinskiből - írja a 444.hu
Színre lép a gímszarvasborjú és a dunai kecsege
Hatan versenyeztek a világ egyik legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjébe jutásért. Széll Tamás és csapata (Onyx étterem) képviseli Magyarországot május 10–11-én a Bocuse d’Or Europe-on, amelynek idén Budapest lesz a házigazdája.
Bemutatták TIMEA-t
Egy év kihagyás után 2015 decemberében újra megrendezte szakmai nyílt napját a Magyar Turizmus Zrt., az eseményen a szakmabeliek találkozhattak a társaság külképviselőivel is.